TRANSFER GODINE: Grand od septembra na TV Prva?!

Kako saznajemo, Saša je zajedno sa Lepom Brenom i Bobom odlučio da zbog novonastale situacije prekine snimanje emisija „Grand šou“, „Grand parada“ i „Narod pita“ do septembra. On već ima nekoliko ponuda da ovi formati u novoj programskoj šemi od jeseni budu prikazivani na nekoj nacionalnoj frekvenciji, ali je ostalo da donese odluku na kojoj. Jedino će „Zvezde Granda“ nastaviti da se emituju na „Pinku“.

- Saša je već razgovarao sa čelnicima nekih televizija, od kojih je dobio primamljive ponude, ali će najverovatnije odlučiti da to bude Prva srpska televizija jer tamo ima mnogo prijatelja, a i njegov koncept se najviše uklapa u program tog emitera. On će u narednih nekoliko nedelja doneti konačnu odluku kako bi potpisao ugovor i počeo sa realizacijom projekta, koji će biti dopunjen izvesnim iznenađenjima za gledaoce. S obzirom na to da je i ranije imao ponude da pređe na tu frekvenciju, neće biti teško odrediti tačke ugovora po kojem će se obe strane obavezati na saradnju. Popović će do tada na svom „Grand kanalu“ imati emisije koje objedinjuju segmente tri emisije čije je snimanje stopirao, tako da publika neće biti željna pesme i pevača koje je godinama gledala u okviru ovih emisija - priča naš izvor blizak medijskom magu.

Prema našim saznanjima, Saša se raduje novim izazovima i radi punom parom kako bi doneo pravu odluku o tome s kim će potpisati ugovor i već ima ideju kako da osveži emisije koje su godinama „Pinku“ obezbeđivale najveću gledanost.

- Kao i uvek, on je mozak operacije, a Brena i Boba potpuno veruju njegovom instinktu, pa se konsultuju samo o detaljima. Oni nemaju ništa protiv da njihovi projekti zažive na TV „Prva“ - otkriva naš izvor.

Kako bismo čuli komentar i od jedne i od druge strane, prvo smo pozvali Popovića, koji nije bio dostupan do zaključenja broja, a čelni ljudi TV „Prva“ nisu želeli da komentarišu planove za budućnost.

Estrada u panici!

S obzirom na to da se većina estradnjaka u startu priklonila Saši Popoviću, sada strahuju da njihove pesme neće biti dobro promovisane jer se ranije to radilo kroz njegove emisije, koje se u narednom periodu neće snimati. Mitrović je već izdao naređenje da većina pevača „Grand produkcije“ ne može da učestvuje u njegovim formatima jer se u startu nisu priklonili njemu, tako da je sada veliki broj estradnjaka u panici.

Saši nude 20 miliona evra!

S obzirom na to da je jedan kablovski emiter za kupovinu „Grandovih“ emisija i produkcije nudio 15 miliona evra, sada su u igri veće sume koje kao ponude Saša Popović dobija poslednjih nekoliko dana.

- Saši novac neće biti osnov za donošenje odluke kojoj će televiziji prodati svoje emisije, već programska šema i tip publike tog emitera. Tačno je da se ponude kreću od 17 do 20 miliona evra, ali u to su uključene sve emisije i diskografija. Postoje i ponude koje su vezane samo za emisije, a ne uključuju diskografiju, što će Saša najverovatnije prihvatiti jer želi da i dalje upravlja muzičkim izdanjima, naročito što se i njegov kanal temelji na tome - objašnjava naš izvor blizak Popoviću.

alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.