DJ Dušan Lazović predstavlja Srbiju na Ibici!

On je, svojim DJ setom, nadvladao jaku konkurenciju i pokazao svoje veštine kroz izbor muzike, tehniku miksovanja, kontakt s publikom i ličnu energiju. Pobednika je proglasio žiri koji čini burn DJ tim u sastavu Lea Dobričić, prošlogodišnja burn Residency pobednica i internacionalne DJ zvezde Dejan Milićević i Marko Milosavljević. Ostali finalisti bili su Miloš Arsović, Minimalistic, Underboki, Luka Vuković, Novak i Antrax.

Veoma sam uzbuđen i radujem se odlasku na Ibicu. burn Residency je mnogo dobra priča, koja daje šansu mladim DJ-evima da ostvare svoje snove. Zahvalan sam što sam baš ja izabran da budem predstavnik Srbije i trudiću se da budem uspešan i na svetskom finalu “, izjavio je Dušan Lazović

"Takmičenje je proteklo u sjajnoj atmosferi i svi finalisti su pokazali zavidan nivo DJ znanja koje podrazumeva izbor traka, koncept DJ seta, tehniku miksovanja i kreativni pristup. Naš zadatak zaista nije bio lak a pobednika smo proglasili na osnovu nijansi. Dušan Lazović je preneo pozitivnu energiju, prikazao muzički potencijal za Ibicu, saživeo se sa muzikom uz osmeh i videlo se da se zabavlja na bini, što je veoma važno za dalji tok takmičenja. Zahvaljujem se svim takmičarima i sigurna sam da ćemo ih uskoro ponovo slušati", izjavila je Lea Dobričić, članica žirija i prošlogodišnja burn Residency pobednica.

Na svetskom burn Residency finalu na Ibici, Dušan Lazović će se, sa predstavnicima ostalih zemalja, takmičiti za letnju DJ rezidenturu u nekim od top klubova kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project, a najbolji među pobedničkom petorkom postaće DJ Superstar koji će potpisati ugovor vredan čak 100 000 evra! Na putu do pobede, finalisti će morati da prođu niz izazova, u okviru kojih će imati i priliku da uče od legendi sveta elektronske muzike, čuvenih Carla Coxa i Petea Tonga, da upoznaju ostale ključne ljude muzičke industrije i da iskuse nezaboravni noćni život omiljenog belog ostrva.

Pogledajte još