Grupa "Il Divo" dovodi gošću: Lea Salonga 24. septembra u Areni

Lea Salonga se proslavila u mjuziklu “Miss Saigon” u ulozi Kim, koja joj je donela dve najprestižnije nagrade, “Olivier” na britanskoj i “Tony” na američkoj sceni, a svoj glas je pozajmljivala i Diznijevim princezama - Jasmin u animiranom filmu “Aladdin” i FaMula u oba dela “Mulan”!

Moćni glas i savršena intonacija Lee Salonge obogatiće koncert ovog popularnog kvarteta kako solo, tako i zajedničkim, glamuroznim nastupima.

Na njihov jedinstven i upečatljiv način, IL DIVO će uz Leu Salongu publici u Kombank Areni pružiti romantično i emotivno izvođenje klasika iz mjuzikala, kao što su “Some Enchanted Evening” (South Pacific), “Tonight” (West Side Story), “Memory” (Cats) i “Can You Feel The Love Tonight” (The Lion King).

Čast mi je što ću se pridružiti Il Divu na njihovoj “Musical Affair” svetskoj turneji,” – rekla je Salonga. “Od malih nogu me ispunjava ljubav prema muzičkom pozorištu i ne mogu da zamislim talentovaniju grupu od Il Diva sa kojom bih delila svoju strast i prenela je na publiku! A pored talenta, nije na odmet ni njihov prijatan izgled” – dodala je Lea Salonga.

Uplovljavanje u vode Brodveja je nešto potpuno novo za nas i velika nam je čast što će nam u tome pomoći proslavljena zvezda mjuzikala!” – izjavio je Sebastijan.

"A Whole New World" ¬ Il Divo duet sa Lea Salongom - Live from the Budokan, Tokyo, Japan.

IL DIVO - A MUSICAL AFFAIR: THE GREATEST SONGS OF BROADWAY LIVE turneja je četvrta svetska turneja Il Diva koja će se odvijati 10 meseci kroz 6 kontinenata i 138 koncerata.

Na ovu turneju su krenuli kako bi promovisali svoj šesti album, “A Musical Affair”, koji je njihova prva kompilacija sa pesmama iz čuvenih brodvejskih mjuzikala - Phantom of the Opera, Carousel i West Side Story, a na kojem se nalaze i dueti sa zvezdama, kao što su Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball.

Ulaznice se mogu naći po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

IL DIVO

Il Divo je prva i najuspešnija klasično-pop grupa koja uspešno kombinuje različite muzičke stilove. Ova četvorka je prodala preko 26 miliona albuma širom sveta, našla se na prvim pozicijama 50 puta, primila preko 160 zlatnih i platinastih priznanja za najprodavanije albume u preko 33 zemalja i za sobom ima četiri rekordne svetske turneje. Internacionalni kvartet čine tenor Urs Buhler iz Švajcarske, bariton Carlos Marin iz Španije, pop pevač Sebastian Izambard iz Francuske i tenor David Miller iz SAD. Kako je Il Divo prvi put doživeo uspeh 2003, ovogodišnji album i prateća serija koncerata predstavlja bitan događaj za četvoricu pevača koji obeležavaju desetogodišnjicu zajedničke uspešne karijere.

Pogledajte još