Ljubavni horoskop za 29. april

Ovan
Moguće je da prolazite kroz period hlađenja što se neke veze tiče. Vi ste vrlo svesni toga koliko ta veza može da Vam pruži, ali ste svesni i mana koje izgleda ovog puta prevlađuju. Najbolje bi bilo da neko vreme provedete odvojeni kako biste jedno drugom dali prostora.

Pročitajte i: Horoskop za 29. april

Bik
Planete Vam donose priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista u pravoj vezi pre nego što uđete dublje u nju. Jedini je problem što ste možda trenutno pesimistički nastrojeni i preuveličavate sve loše stvari, a ne vidite dobre. Treba da izbalansirate gledište pa onda da odlučujete.

Blizanci
Veza za Vas danas i nije baš zabavna pošto imate želju da budete sami i sami se zabavite. Planete čine da nemate želju da učestvujete u bilo čemu bilo da je u pitanju partner ili neko drugi. Bilo bi najbolje da tu priliku iskoristite da zadovoljite svoje potrebe, želje i osećanja.

Rak
Planete Vas čine zabrinutim u vezi sa ljubavnom vezom. Trenutno Vaš mozak prolazi kroz razne strahove što se tiče raznih mogućih problema. Ovakvo razmišljanje neće Vam pomoći,može samo da odmogne. Nema potrebe za zabrinutošću, sve je u najboljem redu.

Lav
Dok ste Vi prepuni topline teško Vam je da razumete zašto partner nije baš raspoložen. Planete stvaraju privremenu distancu između Vas, što nije toliko loše trenutno. Nakon perioda bliskosti, verovatno Vam godi period osamljenosti.

Devica
Planete čine da se osećate kao da i ne treba da pokušavate da pronađete partnera. Vi kao da ste odlučili da bi svaki potencijalni partner na kraju mogao ispasti loš iz nekog razloga. Danas Vi ste sebi najgori neprijatelj. Za par dana verovatno ćete biti optimističniji.

Vaga
Kada nastupe ovakvi dani Vi imate sklonost da sažaljevate sebe. Planete otežavaju život jer ne možete da pronađete nikoga ko bi hteo da se druži ili popriča sa Vama. Prjatelji i partner su prezauzeti i ne mogu da izdvoje vreme za Vas. Ne birinite, to neće trajati zauvek.

Škorpija
Planete Vas podstiču da povučete crtu u vezi sa nekim problemom u Vašoj vezi. Duboko u sebi znate da možda preterujete, ali trenutno Vas nije briga. Na kraju krajeva, sada partner barem zna na čemu je. Ukoliko imate ikakva osećanja prema toj osobi, nemojte preterati, mogli biste zažaliti.

Strelac
Uz današnji planetarni uticaj mogli biste biti izazvani da odustanete od neke veze. Partner bi se mogao činiti kao da nema nimalo topline u sebi, a Vi ćete se zapitati ima li života u njemu uopšte. Nemojte biti tvrda srca, ovo je samo privremeno.

Jarac
Planete su pokazatelj da ništa loše ne traje večno, svaki problem ima rešenje. Čini se da je Vaša veza dosegla lošu fazu, ali odatle stvari samo mogu da krenu nabolje. Današnja događanja nemojte shvatati suviše ozbiljno. Za par dana sve će se srediti.

Vodolija
Bolje bi bilo da i ne pomišljate na sastanak večeras. Ukoliko postoji šansa da ga odložite za koji dan, učinite to. Iz nekog kosmičkog razloga ovo veče jednostavno nije povoljno za sastanke. Najbolje bi bilo da idete negde sami ili da se jednostavno odmorite.

Ribe
Planete danas malčiče zahlađuju vezu, nekako voljena osoba nije baš raspoložena za zagljaje i poljupce danas. Najbolje bi bilo da ugodite sebi, a onda kada uticaj planeta prođe, vidite se sa parterom. Nemojte ništa brinuti, sve je u redu.

horoskopius

Pogledajte još