DEVOJKE, OPREZ: Ovo su najgori tipovi muškaraca koje ćete upoznati preko Fejsbuka

1.Škrt je na rečima
Zainteresovan je za vas, ali kada vam se javi, napiše jednu ili dve reči. Bežite od ovakvog muškarca glavom bez obzira, jer očekuje da se vi trudite oko njega umesto da se on potrudi oko vas.

2. Previše piše

Ni ovaj tip muškarca nije dobar. Ako ne ume da kaže ono što želi u nekoliko rečenica ili počne da vas gnjavi o istoriji bolesti svoje prababe, očigledno je da je čudak. Otarasite ga se, osim u slučaju da ne volite čudake.

3. Ostavljeni dečko
Njegov cilj nije da pronađe novu devojku sa kojom će se zabavljati – on pokušava da preboli staru koja ga je povredila. Ako se upustite u ovakvu čet-avanturu, budite oprezne: ukoliko previše piše o bivšoj devojci, jasno je da je nije preboleo.

4. Instant muž

Posle prvog četa već vam se obraća sa “draga” ili “ljubavi”? Muškarci koji preskaču uobičajeni tok upoznavanja i odmah se ponašaju kao da ste već dugo u vezi su jako čudni i emocionalno nestabilni.

5. “Čas me vidiš, čas me ne vidiš”

Posle nekoliko kvalitetnih razgovora i vašeg očekivanja da se najzad pojavio neko normalan – on nestane! Ovakvih tipova muškaraca je najviše, a svima je zajednički imenitelj dopisivanje sa više devojaka, pa kad jedna prestane da im bude zanimljiva oni jednostavno nestanu.

Izvor: index.hr

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.