Pet pitanja o seksu koja muče muškarce

Najveće muške strahove otkriva zadovoljna.hr.

1.Da li je veličina zaista važna?

Ovo je definitivno najveća noćna mora svakog muškarca, bez obzira na to da li će se žene truditi da ih razuvere rečenicom da je “važna tehnika, a ne veličina”. Da, veličina jeste važna, jer seks za ženu može da bude bolan ako je muškarac previše obdaren, ali i dosadan ako je penis premali.

2. Da li je bitna dužina orgazma?

U želji da orgazam ne traje prekratko, muškarci se ponekad koriste malim trikovima, pa tokom odnosa razmišljaju o nečem sasvim trećem. Ali, to se može obiti o glavu, pa onda seks traje predugo! Dakle, trajanje orgazma je važno; da bi žena bila zadovoljena, orgazam bi trebalo da traje u proseku 15-20 minuta.

3. Da li je predigra precenjena ili potcenjena?

Većina žena voli predigru. Ali, ona ne podrazumeva samo ljubljenje, maženje i slično. “Zagrejavanjem” za seks može se smatrati i način na koji vam muškarac priča, kao i vreme provedeno zajedno pre seksa. Međutim, nekad je i brzi, spontani seks, strastven kao i seks sa predigrom. Dakle, primarna razlika nije u tome da je seks sa predigrom bolji od onoga bez predigre, već da je drugačiji.

4. Da li je žena nezadovoljna ako ne doživi orgazam?
Pre bi se moglo reći da se žena oseća izneverenom ako joj partner ne priušti orgazam. Ženama je orgazam bitan gotovo jednako kao i muškarcima, jedina je razlika u tome što one ne osećaju bol u predelu intimnih organa ako se uzbude, a ne dožive vrhunac.

5. Da li je oralni seks bolji od običnog?
Muškarci obožavaju kad ih partnerka oralno zadovolji, zato se čude kada im žena kaže da ne voli da joj uzvrate na isti način ili ne žele da oralno zadovolje partnera. Ženama bi trebalo dati vremena da same odluče kad je pravi trenutak za to.

Pogledajte još