Sedam prednosti veze sa starijim muškarcem

1.On je „hodajuća enciklopedija“
Stariji muškarac stekao je različita životna iskustva. Sa njim možete da razgovarate o čemu god želite i da ga bez ustezanja pitate sve što vas interesuje. Sigurno će imati mnogo više odgovora nego vaš vršnjak ili muškarac koji je par godina stariji od vas. Poslušajte njegove „priče iz mladosti“ i primenite savete koje vam daje.

2. Ne delite račun na pola

Muškarac finih manira neće dozvoliti da delite račun u restoranu. Podrazumeva se da će on platiti večeru za oboje. Nemojte ovo doživljavati kao podmićivanje ili potcenjivanje – stariji muškarac na ovaj način dokazuje da viteštvo nije izumrlo.

3. Ume da se udvara

Kad dođu u zrele godine, muškarci postaju romantičniji i pažljiviji prema svojim partnerkama. Stariji muškarci umeju da pripreme ručak, kupe cveće bez ikakvog povoda, pridrže vrata dok ulazite... Njima je stalo da se osećate kao jedina žena na svetu!

4. Ume da pokaže ljubav
Mlađi muškarci se ustručavaju da pokažu ženama koliko im je stalo do njih. Stariji muškarci znaju da je takvo ponašanje pogrešno. Oni će vam bez ustručavanja poslati cveće na posao, govoriće vam da ste divni i da ste ga mnogo usrećili.
Savet: ne dozvolite da vas ovakvi gestovi razmaze! To mu se neće dopasti.

5. Drugačije razmišlja, drugačije govori

Posle više ljubavnih veza i/ili brakova, stariji muškarac je spremniji za zajednički život. On zna kako da izbegne partnerske zamke i govori drugačije od mlađih muškaraca. Ne postoji „debata“, već „dijalog“, a „argument“ je „diskusija“.

6. Pažljivije se odnosi prema novcu
Mlađi muškarci umeju da budu bahati i da troše više nego što zarađuju. Stariji muškarci su već prošli kroz tu fazu, pa su mnogo obazriviji kada „uleću u minus“. Ukoliko ste u vezi sa starijim muškarcem, on ujedno može da bude i vaš finansijski savetnik na delu: samo gledajte kako se ophodi prema novcu i učite od njega.

7. Postajete sigurniji

Devojka koja je u vezi sa starijim muškarcem brže usvaja nova životna iskustva i sigurna je da ima snažan životni oslonac. Kad vam je svega preko glave, kad ne umete da donesete pravu odluku, posavetujte se sa svojim partnerom. Njemu će imponovati što ga tretirate kao osobu od koje možete mnogo toga da naučite.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.