Ljubavni horoskop za 30. april

Ovan
Uz današnji planetarni poredak bićete mnogo opušteniji. Nećete želeti da ubeđujete nekog, ako ta osoba zaista ne želi to da uradi. Želite da vreme provedete razgovarajući o svemu i svačemu i da pri tom uživate.

Pročitajte i: Horoskop za 30. april

Bik
Današnji planetarni poredak ukazuje na to da biste mogli ostvariti značajnu vezu između svoje glave i svog srca. To Vam omogućava a nekom posebnom pokažete svoja osećanja i da pokažete ko ste zaista, a ne ko biste voleli da budete.

Blizanci
Ovo nije dan da budete egoistični niti da ubeđujete nekog ko je zainteresovan za Vas. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da bi Vam bolje bilo da budete prirodni i možda nešto skromniji.

Rak
Planetarni poredak ukazuje na to da je pred Vama divan dan posebno ako idete večeras na neki sastanak. Čini se da Vam se kosmos smeši. Otkrićete da imate nešto u sebi što će izvući najbolje iz oboje.

Lav
Komunikacija je pomalo lenja i „luda“ baš onakva kakvu parovi vole. Planetarni poredak ukazuje na to da imate priliku da provedete lep dan sa voljenom osobom u opuštenoj atmosferi i da pri tom ne brinete da li treba da ostavite neki utisak.

Devica
Planetarni poredak ukazuje na to da imate priliku da provedete vreme sa novim partnerom i bolje se upoznate. Mogli biste dobiti ideju da odete na neko posebno mesto i uživate zajedno. To će produbiti vašu vezu.

Vaga
Ovo nije dan za brzanje niti za držanje slova nekome. Planete ukazuju na to da treba da usporite svoj pristup i da zatim sve ide sporije. Nećete osvojiti osobu svojih snova tako što ćete joj nametati neku svoju filozofiju.

Škorpija
Planetarna energija ukazuje na to da imate šansu da razgovarate sa nekim kome ste se divili izdaleka, ali do sada niste imali priliku da se toj osobi približite. Mogli bi vas povezati i neki praktični detalji koji imaju veze sa poslom.

Strelac
Danas imate dobru priliku da obratite pažnju na praktičnu stranu Vaše veze. Trenutni planetarni aspekti ukazuju na to da je ovo povoljan period za organizovanje zajedničkih aktivnosti. Upustite se u to zajedno!

Jarac
Planetarna energija podstiče Vas da pozovete prijatelje i potencijalne partnere na neobaveznu zabavu. To ne mora biti ništa posebno dok god imate priliku da vam svima bude udobno. Najverovatnije ćete dobiti i više nego što ste očekivali.

Vodolija
Uz današnje aspekte reči imaju veliku snagu. Zašto onda ne biste iskoristili priliku da voljenoj osobi kažete kako se osećate? Ukoliko tu osobu ne znate toliko dobro još uvek, onda biste mogli napisati i ljubavno pismo...

Ribe
Trenutna planetarna energija ukazuje na to da šta god budete hteli da kažete voljenoj osobi, to će biti lepo prihvaćeno sa njene strane. Ukoliko je potrebno pričati o nečem određenom, uvidećete da se oboje slažete u vezi sa time.

horoskopius

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.