Samo za žene: Ne budite smaračica već prava "supercica"!

Budite ono što jeste

Previše mejkapa ili frizura u fazonu Lejdi Gage može biti pun pogodak ako se radi o noćnom provodu kada vas prvi put vidi. Ali, kada dođe do drugog sastanka, verujte da će poželeti da vas vidi onakvu kakva zaista jeste. Nasuprot uvreženom mišljenju, kad se kaže da ste dobra osoba ne znači i da ste “ružnjikavi”! Ne plašite se da budete ono što jeste, jer, previše truda da stalno budete tip top i seksi je vrlo naporno, a ne postižete pravi efekat! Muškarac će umeti da ceni i vašu opuštenu stranu jer mu ona govori o vašoj nesputanosti i da niste rob stereotipima.

Budite zabavni, ali ne isfolirano!

Dobar smisao za humor je super stvar, jer je zabavno jednako seksi! Ne boli da se povremeno nasmejete njegovim šalama, posebno kada su u pitanju one gupave. Ali je jako važno da budete mudri da vas ne provali da folirate, jer će vam to bez ustezanja reći u lice!

Budite opušteni

Muškarci lažu ako kažu da nisu primetili da ste obukli kratki seksi top i tako prošetali po kafeui! Ipak, najslađi ste im kada ste neformalni. U prilici kada muškarci u baru gledaju utakmicu, svakako ćete izgledati smešno u maloj crnoj haljini i štiklama, ali ćete svakako biti seksi u starim izbledelim farmerkama i dresu njegovog omiljenog tima..

Pričajte im o sebi, ali ne previše

Momci žele da nauče o vama što više mogu od samog početka, ali ne treba da im ispričate svoju čitavu životnu priču! Samouverena žena im imponuje, ali ona koja davi o svom životu im je odbojna! Pobećiće kod prvog spominjanja babatetke i njenih vanilica...

Izvor: sheknows

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.