Anketa: Šta muškarci i žene misle o 6 različitih seks poza?

1.Misionarska poza

ON: "Tako je obična. Nema nikakvog uzbuđenja u takvoj pozi. Kao kad te neko tera da radiš nešto isto po sto puta. Mislim da nema baš puno momaka koji zaista uživaju u ovoj pozi” (Mile 26)

ONA:"Pa ko ne voli misionarsku pozu? Možete da ga zgrabite za zadnjicu, da se priljubite uz njegovo telo, a možete da se zabavite dok stežete vaginane mišiće dok je u vama! Mom momku se sviđa, a i meni ona potpuno odgovara!” (Jana, 37)

2.Od pozadi

ON:"Ovo mije omiljena! Mislim da za ovom pozom najviše pate oženjeni, mislim da se sećaju šta su radili kad su bili mlađi i opušteniji. Ovo je za mene vrhunska poza u kojoj najviše uživam! " (Steva, 26)

ONA:"Ova poza je za mene najbolja! Da vam kažem, ljudsko telo je tako prirodno u ovoj pozi. Posebno je zgodna kada ste negde gde mogu da vas ulove, pa imate seks na brzinu! Meni je kul i to što me povuče za kosu ili me šljepne po zadnjici u takvoj pozi, ne znam, ali ja je volim!" (Anja, 25)

3.Devojka odozgore

ON:"Kad je ona gore, to je za mene uživancija, jer mogu da se zavalim i uživam. Ali pošto je moja devojka vrlo dobra u seksu, ne mogu dugo da izdržim a da ne svršim!" (Toma, 25)

ONA:"Pošto sam ja pravi kontrol frik, ovo je za mene vrh poza. Potpuno kontrolišem brzinu i ugao, dubinu penetracije. Obožavam kada znam da sam ga tako dovela do orgazma!" (Jelena, 27)

4.Obrnuta “Kaubojka”

ON:"Znaš, voleo bih da mi je u ovoj pozi bolje nego pre. Ne osećam se fizički komotno kada je devojka u ovoj pozi. Nekako je teško da zauzmeš dobar položaj... Dešava mi se da iskliznem iz nje! Jeste li ikada udarili palac na nozi i znate li kako to boli? E, pa isto vam je kada udarite penisom o zid njene vagine! Nije ni malo prijatno. Ova poza zahteva timski rad, a to se retko dešava...” (Stevan, 26)

ONA:"Ne podnosim ovu pozu! Idiotski mi je da buljim u njegove ispružene noge dok sam na njemu. Kao da sam sama na krevetu i zadovoljavam se vibratorom na jastuku koji ima noge! Ma očajna je poza, posebno što nisam porno glumica koja pokazuje svoju zadnjicu dok je snimaju... Ne ovo nije poza za mene, nisam ja na divljem Zapadu!” (Ana, 25)

5.Kašika

ON:"Oh, pa kašika je zgodna za “dobro jutro”! Dobra je kad si previše umoran, a napaljen, a isto tako je zgodan način da započneš dan...” (Kosta, 26)

ONA:"Ha ha ha... moram da priznam da je ova poza zgodna za još neke stvari. Možeš da odremaš na primer... " (Violeta, 35)

6.Analni seks

ON:"Bio sam, probao sam, ne sviđa mi se! Znaš, ima nečeg uvrnutog da stavljam svog “drugara” u zadnjicu moje devojke. Priznajem da sam pre nego što sam probao, bio opsednut ovim, ali sad mi je to bljak! Radije ću imati seks u kome oboje uživamo, na analni zaboravite!” (Kića, 34)

ONA:"Ne. Nikada nisam probala i nikad i neću! Imam vaginu sa razlogom i to je jedino mesto gde on može da priđe!” (Jadranka, 26).

Izvor: yourtango

Pogledajte još