7 najodvratnijih stvari koje radimo zbog ljubavi!

Evo šta su neki bračni parovi rekli o stvarima koje čine za svoje voljene iako se toga užasavaju i odvratno im je!

1.) Očisti mačiji toalet!

Jedan oženjen muškarac je rekao: "Mrzim mačku moje žene, ali ona je trudna, mislim žena, pa je to najmanje što mogu da uradim za nju. Evo me, svaki dan čistim govanca i bacam ih u kesu, stvarno sam muž za primer!” Njegova žena ga je čula:” Znam koliko moj muž mrzi moju mačku i ovošto radi, ali ipak radi jer sam trudna! Naravno da gunđa i znam da će uvek gunđati i praće ruke kao manijak posle toga. Ali, zato ga podmitim tako što spremam pečenje u rerni jer znam da on to voli!”

2.) Pogledaj šta mi je ovo na leđima...

"Moj muž me uvek pita da mu pogledam nešto na leđima što on ne može da vidi, a što ga svrbi ili boli!” Da, to liči na muškarce, zar ne? Ali, te “stvari" obično nisu baš prijatne za gledanje, ali žene to ipak urade. Sledeće je da tu “stvar” žene, iz čiste ljubavi, dobro ispitaju i daju savet šta s tim dalje činiti.

3.) Masiraj mi stopala...

Ovo traže i muškarci i žene. Pa čak i kada suvam fuj vi to ipak radite, ljubav je to! “Moj suprug bi nakon pretrčanih 10 kilometara jednostavno došao kod mene, izuo se i pružio mi stopala sa molbom: masiraj me molim te! Naravno da sam mu tu uslugu “vratila” prvom prilikom, sa istom molbom: Masiraj!”

4.) Očisti povraćku...

Ako vam je supružnik bolestan i povraća, pa ko će to da čisti? Naravno vi! Dečja povraćka je jedno, ali ova...Ipak, nikada ih nećete naterati da tako bolesni sami čiste svoje bljuvotine, već ćete sve uraditi sami. To je nešto što se radi iz ljubavi!

5.) Očisti mi ovo zeleno sa zuba, ne vidim!

Da li vam je dragi ikada tražio da pogledate ima li nešto između zuba i da mu to izvadite pošto njega mrzi? Ako nije, onda ste vi u manjini. Milioni žena čine to sa lakoćom i sve iz ljubavi, iako je to “nešto” odvratno!

6.) On piški dok se vi tuširate

Kada živite u malom stanu, to je sasvim uobičajena pojava na koju se vremenom naviknete. Ali je manji broj žena koje piške dok se on brije ili tušira. Ma sve je to ljubav i nije fuj!

7.) Iscedi mi ovu bubuljičetinu!

Ovo i nije tako odvratno kad vam pređe u naviku. To je nekako kul, bliski ste i sve treba da delite, pa čak i bubuljice, zar ne? Sem kad onako puknu, pa onako...

Izvor: cafemom

Pogledajte još