PODRŽALA SINA: Cecina izjava iznervirala mnoge!

0

Svetlana Ražnatović se već pet dana ne oseća dobro, ali se preksinoć ipak pojavila na predstavljanju novog romana novinarke Simonide Milojković u Jakovu "Ljubav u doba kokaina" koji je objavila izdavačka kuća "Laguna", a otkrila je i razlog zbog čega joj je narušeno zdravlje.

– Bolesna sam došla da ispoštujem dugogodišnju saradnicu. Razbolela sam se verovatno od stresa. Poslednja nedelja mi je bila teška. Prvo ona peticija na kojoj traže da ne pevam na Tamburica festu, a zatim dešavanja s Veljkom ispred naše kuće – kaže Ceca.

Pevačica navodi da joj i dalje nije jasno šta se dogodilo te noći kada se njen sin potukao sa Mihailov Jovanovićem, koji je nakon toga zatražio pomoć u Urgentnom centru. Protiv Veljka je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

– Veljko je odreagovao kao svako dete od 17 godina. Verovatno bih i ja odreagovala na uvrede, ali samo verbalno.

Ceca se osvrnula i na spornu peticiju u kojoj se traži otkazivanje njenog koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi.

– Moj nastup uopšte nije doveden u pitanje. Svako ko je pročitao pismo vidi da se u njemu najmanje vodi računa o Tvrđavi. U njemu se ja grozno klevetam i izneta je gomila neistina. Priča se da pevam ratnohuškaške pesme, da sam posećivala logore… Slučaj sam prijavila policiji i oni će se baviti time. Ništa drugo ne mogu da vam kažem osim da sam šokirana i razočarana.

Izvor: ALo

Foto: Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.