Kakvi su horoskopski znaci u vezama sa velikom razlikom u godinama?

Kako se ponašaju horoskopski znaci kada se nađu u vezi sa mnogo starijim ili mnogo mlađim partnerom od sebe?

OVAN
Ovan, koji nastoji da sve drži pod kontrolom, lako bi se upustio u vezu sa mlađom osobom. Veruje da mu to daje mogućnost da bude glavni u vezi, da postavi svoje uslove i da „oblikuje“ svog partnera prema svojim željama.

BIK
Bik traži mir i sigurnost. Stupio bi u vezu sa osobom starijom od sebe, ukoliko želi emotivno zreliju osobu, pored koje može da nađe mir i uzajamno poštovanje.

BLIZANCI
Blizanac želi da isproba sve u ljubavi, pa tako neće oklevati da stupi u vezu u kojoj je velika razlika u godinama. Veruje da tako može da stekne veliko iskustvo, bilo da je osoba mlađa ili starija.

RAK
Razlika u godinama nije nešto čemu ovaj znak pridaje veliki značaj kada se zaljubi, iako preferira starije partnere, jer je njegov cilj emocionalna sigurnost. Ako njegov partner uspe da “pokrije” njegove emotivne potrebe, godine tu više neće igrati posebno važnu ulogu.

LAV
Lav teži ka mlađim partnerima. Dopada mu se da ima kontrolu u vezi, i ako oseti da njegov par zavisi od njega, situacija postaje idealna!

DEVICA
Spada u kategoriju osoba koje pridaju veći značaj nečijem ponašanju, nego godinama. Iako preferira osobe sličnih godina, ukoliko nađe ono što traži u nekome mlađem ili starijem, sigurno neće odbaciti takvu vezu.

VAGA
Ovaj znak čezne za vezom u kojoj se prepliću nevinost, ludost i spontanost, i smatra da tako nešto može da mu pruži samo mlađa osoba. Nekad i sam želi da bude mlađi u vezi.

ŠKORPIJA
Škorpija je znak koji je u stalnoj potrazi za dobrim seksom. Neće oklevati da stupi u vezu sa nekim starijim od sebe, dokle god veruje da će mu to doneti bogato iskustvo – u krevetu! Ovo je kriterijum po kojem Škorpija bira svog partnera.

STRELAC
Zbog svog detinjastog ponašanja, Strelac se u vezi odlično slaže sa mlađim partnerima. Traži čednost i ludost, za koje veruje da ne može da nađe u nekom starijem od sebe.

JARAC
Ozbiljan i emocionalno zreo, Jarac bi se najbolje slagao sa starijim partnerom. Zahteva odgovornost, kao i duhovnu i mentalnu komunikaciju u vezi, za koje misli da će naći samo u starijima od sebe, zbog njihovog iskustva.

VODOLIJA
Za Vodoliju, razlika u godinama prestaje da bude prepreka onog trenutka kada shvate da mogu da dobiju nešto posebno u toj vezi. U principu, preferira veze sa osobama svojih godina, jer veruje da sa njima ima više zajedničkih tema.

RIBE
Ovaj znak želi da oseća sigurnost i poverenje u vezi. Traži zdrav razum i sigurnost. Sve to smatra da može da nađe u starijem partneru, pa se zbog toga neće dvoumiti da započne vezu sa njim.

Izvor: Prva.rs

Pogledajte još