5 stvari koje nikad ne smete da kažete goloj ženi!

Veze umeju da budu teške, a stvari se samo dodatno komplikuju kad je seks u pitanju. Kako biste raščistili neke stvari, morate da započnete težak razgovor. Međutim, pošto su žene jako osetljive na najčudnije stvari, morate da birate reči pažljivo kao da hodate po minskom polju.

Ovo su stvari koje definitivno ne smete da joj kažete:

1. Taj orgazam je bio lažan kao Karleušine grudi
Ok, ovo je veliko NE! Ne smete da je optužujete, čak iako mislite da je lažirala orgazam. Umesto toga, sačekajte malo, pa joj u nekom razogovoru napomenite kako ne želite da oseća da mora da glumi zbog vas, da vi želite da ona zaista uživa.

2. Nisam raspoložen sad, hoću da čitam
Dozvoljeno vam je da budete umorni, ali morate da joj stavite do znanja da je i dalje želite. Rečenica bi bolje zvučala ovako "Ne mogu da verujem da ovo izgovaram, ali iscrpljen sam. Ako odložimo za jutro, obećavam da ću uraditi sve da te zadovoljim." Ne sme da pomisli da niste zainteresovani za seks sa njom, to može da dovede do paranoje i ljubomore.

3. Hoću da ti radim perverzne stvari
Bravo, sad je u stanju uzbune. Ako kažete da je nešto čudno, ona će automatski da bude nevoljna. Umesto toga, možete da joj kažete da ste radoznali, da vas zanima kako je sa vezivanjem, da pitate da li i nju to interesuje.

4. Uživaću više u seksu ako odradiš test na polne bolesti
ono što ona čuje "Mislim da si imala toliko partnera, da više ni sama ne znaš koje bolesti imaš." To ne želite da misli. Ali, ako kažete da vi želite da se testirate radi njene bezbednosti, i pitate je da zajedno odradite testove, čisto da ne budete sami, verovatno će pristati.

5. Jel misliš da mi to prija? Uopšte mi se ne dopada.
Ako ovako nešto izgovorite, delovaćete kao potpuni skot. Umesto toga, pokušajte da pokrenete razgovor o tome kako možete zajedno da poboljšate vaš seksualni život. "Šta bi volela da radimo više, a šta manje?" ili "Ima li nešto što ti ne prija od onoga što radimo u krevetu?" A ako ugurate žalbu među komplimente, manje su šanse da će da se naljuti.

Srećno!

T.D.

Pogledajte još