Spremni za smeh? Ovo su najluđe greške u legendarnim filmovima!

Greške u filmovima su omiljena stvar za neke gledaoce, činjenica jeste da na neke stvari zaista ne obratimo pažnju, ali kada vratimo film, pauziramo, slika postaje kompletna i u nekim slučajevima jako smešna!

Čas je vidiš čas je ne vidiš!

(old_image)

U filmu "Dragocena" (Precious) iz 2009. godine, Gaborej Sidibe krade sa šanka kofu piletine i zaboravlja svesku za školu na pultu. Međutim, več u sledećoj sceni u školskoj klupi uredno ima istu svesku za stolom.

Spremite se, puca se!

(old_image)

U hičkokovom legendarnom filmu "Sever, severozapad" kada se u restoranu Eva Maria Sent sprema da puca na Kerija Granta, u pozadini vidimo dete koje je pred sam pucanj zapušilo uši...

Farmerke u starom Rimu

(old_image)

Dok Rasel Krou uživa u mirnom momentu sa svojim konjem, tišinu je izgleda iskoristio tehničar na snimanju i pokušao da se išunja iz kadra, ali mu nije uspelo. U pozadini, iza konja jasno vidimo momka u farmerkama kako se šeta kroz "Rim".

Kamerman se uživeo u dvoboj
!

(old_image)

Kada Hari Poter ima dvoboj sa Malfojem, na kraju se umeša profesor Snejp, izgleda da niko pa ni oni sami nisu primetili da se među okupljenom decom nalazi i uljez - kamerman...

Kauboji i gusari

(old_image)

U Piratima sa Kariba:"Prokletstvo crnog bisera" Kapetan Džek Sperou okružen je "svojom ekipom" što je sasvim normalno, ali ako pogledate malo pažljivije videćete i momka sa kaubojskim šeširom i naočarama za sunce.

Ovo je bolelo

(old_image)

NI čuveni Ratova zvezda ne mogu da ostanu pošteđeni, greška je možda mala, ali je zasigurno najsmešnija. Ratnike velike "Imperije" zamalo da ubije zid. Kako? Pa, recimo da se jedan od njih pri ulasku malo zaneo i nije primetio da mu je glava sa maskom veća od vrata i "pljas".

Izvor: Blic

Pogledajte još