Zašto se žene odlučuju na seks bez obaveza?

0

Iako živimo u svetu u kome je seks bez obaveza, posebno kada se radi o tome da ga žene praktikuju, nešto o čemu se ne priča i što za mnoge prestavlja pravi tabu, nema potrebe da se stidite…

Studije pokazuju da ova vrsta seksualnog iskustva ne treba da čudi, a seks bez obaveze nije niako „štetan“, sem po vašu „reputaciju“ koju stvaraju čaršijske priče! Ali, ako niste znali, ovo su četiri najbitnija razloga zašto se žene odlučuju za povremeni seks bez obaveza.

Podizanje samopouzdanja: Na ovaj način ženama se pruža mogićnost da na delu provere i procene svoju seksualnu vrednost. Jednostavno to rade da bi proverile da li su još uvek poželjne i seksi

Procenjuju dugoročni potencijal: Uz pomoć seksa, žene procenjuju da li je izabranik za ovu vrstu seksa, mogući dugoročni partner, ali i eventualni muž!

Ostvarivanje koristi: Da se ne lažemo, neke žene koriste ovakav seks da bi došle do poklona, novca i svega ostalog što na ovaj način mogu da sebi obezbede!

Lov na gene: Žene instinktivno uvek žele najbolje gene za svoju decu. Deca sa dobrim genima imaju veću šansu za bogatiji i zdraviji život. Tako da je ovo „ispipavanje“ terena za buduće potomstvo!

Izvor: unway

Foto: yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.