O čemu on zapravo razmišlja: 7 stvari koje su mu u glavi tokom seksa

1. Hm, da li je to bio orgazam?
Kada muškarci dožive orgazam to se vidi. Ali kada se radi o ženskom orgazmu, muškarci nisu uvek sigurni da li je žena doživela orgazam ili joj je samo mnogo lepo.

2. Zaboravio sam da se istuširam!
Muškarci ponekad zaborave da se istuširaju ili su previše lenji ili umorni za to, pa se toga sete tek kad osete neprijatan miris tokom seksa.

3. O Bože, ovo je savršeno!

Muškarcu su najlepše one grudi koje su otkrivene isključivo za njega i njegove oči. Kada ih uhvati rukama, otprilike mu rečenica iz podnaslova prođe kroz glavu (ako je ne izgovori naglas).

4. Trebalo bi da zapamtim ovo za sledeći put

Ponekad žena nije raspoložena za seks kad i muškarac, pa on mora sam da zadovolji sebe. Za te momente isplati se zapamtiti neke stvari iz prethodnih seksualnih odnosa.

5. Održavaj erekciju!
Ponekad je muškarcima veoma teško da održe erekciju, pa se dešava da im se penis opusti u toku seksa. Stres i alkohol su najčešći krivci, ali štagod da je razlog, muškarci ne žele da vas razočaraju. U ovim situacijama najbolje je da muškarcu date do znanja da vas to ne pogađa, a on će sigurno sledeći put biti "u punoj snazi".

6. Sigurno se neće buniti ako probam... ?
Svaki muškarac ponekad želi da proba nešto za što ranije nije uradio. Možda želi da vas lupi po guzi ili vas ujede za bradavicu, ali se plaši da ćete vi negativno reagovati. I zato ne uradi ništa. A noviteti su dobri. Zato, ako želite nešto novo, stavite mu to do znanja.

7. Gde je naučila to?
Muškarac se, naravno, neće žaliti ako mu pristupite sa nekim novim pokretom, ali će se začuditi ako se to desi odjednom i ako o tome niste ranije pričali. Pitaće se odakle vam to, ali ne brinite, muškarci se obično ne bune kada sa njima probate nešto novo.

Izvor: Blic Žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.