Ovde su odgovori na 10 najluđih pitanja o seksu!

1. Mogu li da smršam od seksa? Tokom seksa se troši oko 300 kalorija na sat, što znači da ako imate odnos dva puta nedeljno po pola sata, posle “samo” godinu dana bi trebalo da imate oko dva kilograma manje!

2. Šta je to ženski ejakulat? Reč je o tečnosti koja se oslobađa stimulacijom G-tačke.

3. Ako muškarac nije ejakulirao, da li to znači da nije doživeo orgazam? Ejakulacija i orgazam nisu isto. Ejakulacija je izbacivanje semena, a orgazam grčenje mišića.

4. Zašto male grubosti u seksu uopšte ne bole? Zato što se tokom odnosa u organizmu oslobađa hormon sreće endorfin koji smanjuje osjećaj bola.

5. Može li sperma zaista da deluje kao antidepresiv? Istraživanja su dokazala da muški ejakulat sadrži hormon koji podiže raspoloženje, ali uz vrlo slab efekat.

6. Koliko je dugačak najmanji penis na svetu? Pola santimetra.

7. Ima li veličina muškog stopala ikakve veze sa veličinom penisa? Nema, baš kao ni visina, dužina prstiju i veličina nosa.

8. Zašto nas tokom seksa ponekad zaboli glava? Zbog pritiska u vratnim mišićima. Pravilno disanje može da spreči ovaj problem.

9. Može li temperatura u prostoriji da utiče na orgazam? Može. Viša temperatura povećava i krvni pritisak, što pomaže da lakše stignete do užitka.

10. Muškarci su najuzbuđeniji ujutro. Postoji li vreme kada je žensko uzbuđenje najjače? Muškarci imaju dnevne, a žene mesečne cikluse. 10 do 15 dana od prvog dana ciklusa počinju plodni dani i tada je žensko uzbuđenje najjače.

Izvor: dnevnik

Pogledajte još