TRAGIČNA SMRT: Dva vatrogasca držeći se za ruke pala sa 13. sprata

0

Vatrogasci uvek brinu jedan za drugoga, čuvaju leđa jedan drugome, a ova tragična smrt pokazuje koliko je snažna veza između njih – rekao je portparol vatrogasne brigade

ŠANGAJ – Ova šokantna fotografija pokazuje trenutak kada su dva vatrogasca, držeći se za ruke, pala sa 13. sprata. Jedan se uhvatio za rukohvat i pokušao da spasi kolegu, ali su obojica pala u smrt..

Qian Linyun (23) i Liu Jie (20) pokušavali su ugasiti požar u jednoj zgradi u Šangaju. Kako kažu očevici, Liu je pao s balkona pošto ga je plamen odbacio, a Qian je uhvativiši ga za ruku, pokušao da spasi.

Nažalost, nije ga uspio da spase, pa su obojica pala na trotaor ispred stambenih blokova.

– Vatrogasci uvek brinu jedan za drugoga, čuvaju leđa jedan drugome, a ova tragična smrt pokazuje koliko je snažna veza između njih – rekao je portparol vatrogasne brigade.

Tragedija se dogodila kada su spasilačke službe pozvane zbog požara u stambenom bloku.

Požar je izbio u stanu u kuhinji, a vatra se brzo širila preteći celoj zgradi.Vlasnici stana koristili su mnogo električne opreme, što je i mogući uzrok požara.

– Vatrogasci su sudelovali u gašenju požara, pokušavajući da spasu ljude koji su bili zarobljeni unutra , ali ih je eksplozija izbacila iz zgrade. Jedan se uhvatio za rukohvat i zgrabio svog kolegu, ipak obojica su pala sa zgrade.

Kurir

Foto: PrintScrren

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.