fbpx

PORODIČNA DRAMA: Seka Aleksić prijavila rođake policiji!

Svetlana Aleksić Piljikić ovih dana se suočava sa velikim porodičnim problemom jer ona i njena majka Ibrima dobijaju preteće poruke od rodbine iz Bosne, koja pokušava već neko vreme da im iznude novac zbog čega je Seka bila prinuđena da slučaj prijavi policiji. Reč je o najbližim rođacima folk zvezde koji zahtevaju da im ona šalje izvesna materijalna sredstva kako bi lagodno živeli.

Prema rečima sagovornika koji je insistirao na anonimnosti, oni su protekle nedelje uputili niz pretećih poruka Sekinoj majci, koja je to skrivala od svoje ćerke.

"Pevačica je u potpunom šoku i pokušava da reši situaciju. Oni već mesecima uznemiravaju njenu majku, zovu je, prete i šalju neprijatne poruke u kojima pišu da ako ne daju novac, pevačica i njen brat Nedžad neće smeti da kroče u Sarajevo. Pored pretnji, poruke su pune uvrede, kao i brojnih psovki na verskoj osnovi", kaže izvor.

"Seka je toj rodbini više puta slala novac, ali pošto su oni videli da pevačica dosta zarađuje, njihovi prohtevi su bili sve veći. Pevačicina majka je dugo skrivala od nje istinu, ali joj je nedavno priznala kao i da je dosta para koje je dobila od nje, slala svojoj rodbini samo da bi ih smirila. Kap je prelila čašu kada su pre nekoliko dana zapretili da će zvati televiziju da se žale kako Seka navodno ne brine o njima", rekao je izvor blizak pevačici i dodaje da je ceo slučaj prijavljen policiji.

"Svetlana ima punu podršku svog supruga Veljka i rešila je da zakonskim putem okonča ovu neprijatnu situaciju. Ona se konsultovala sa svojim advokatom. a svo SMS će biti predati u ponedeljak na uvid policiji, Svako ko je lično poznaje zna koliko je brižna i koliko pomaže ljudima. Ona se često viđa sa tetkama iz Sarajeva i Beograda i sa njima ima dovan odnos, posećuju se i nesebično pomažu, Ostale članove uže i šire porodice njene majke, Seka je poslednji put videla još dok je bila dete, kada je imala devet godina.

Zanimljivo je da joj se, otkada je postala poznata, javlja mnogobrojna familija koju i ne poznaje", završio je sagovornik.

kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.