ČESTITAMO: Srđan Todorović dobio sina!

Kako saznajemo, proslavljeni glumac Srđan Todorović i supruga Ana tokom noći postali su roditelji jednog lepog dečaka.

Porođaj se dogodio u kasnim večernjim satima i protekao je u najboljem redu. Beba i mama se osećaju odlično, a roditelji još uvek nisu dali ime dečaku.

Budući da se Srđan nije javljao na telefon, pozvali smo glumčevog oca, legendu srpskog glumišta Boru Todorovića da mu čestitamo što je postao deka.

- Jao hvala vam, evo svi se radujemo. Dečak je potpuno zdrav, dobio je čistu 10-ku, a Srđan i Ana su presrećni – rekao nam je oduševljeni Bora.

Žika i Ana venčali su se u oktobru 2004. godine. On je još tada bio jedan od najcenjenijih glumaca u regionu, a Ana student Filološkog fakulteta. Njih dvoje su se upoznali na Adi Bojani, gde Srđan godinama letuje, ljubav je planula na prvi pogled, a prijatelji popularnog glumca su tada rekli da im je samo nekoliko dana nakon upoznavanja priznao da je našao ženu svog života.

Venčanje je održano u Aninoj porodičnoj kući na Cetinju, a prisutni su bili samo roditelji, kumovi i najuža porodica. Nakon svadbe, par je nastavio život u stanu koji im je poklonio Žikin otac. Bora je tada izjavio da svi željno iščekuju potomstvo, a sada, deset godina kasnije, želja im se ispunila.

Čestitamo roditeljima na prinovi!

telegraf

Pogledajte još