PATI ZA KAĆOM: Bane priželjkuje pomirenje

– Nas dvoje smo odrasli i zreli ljudi. Nastavili smo da sarađujemo poslovno, pa tako i putujemo zajedno kada su u pitanju nastupi koje sam ja ugovorio. Napustio sam naš zajednički dom i vratio se kod roditelja na Novom Beogradu – rekao je Bane za “Blic”, a zatim je dodao da se nada pomirenju:

– Lagao bih kada bih rekao da ne bih voleo da se pomirim sa Kaćom. Dugo smo bili zajedno, planirali smo decu i porodicu… Teško mi je bez nje. Sve mi nedostaje. Počeo sam da treniram, imam više vremena za drugove, posvetio sam se poslu, ali ništa nije isto… Vratiću se u stan u kom smo živeli čim se ona bude preselila u onaj koji je kupila, a koji se trenutno renovira – rekao je Janković, koji je priznao da je odluka o raskidu bila Katarinina i da je i dalje voli kao prvog dana.

– Ne mogu ništa da planiram jer ništa ne zavisi od mene. Katarinu volim kao prvog dana i tu se ništa nije promenilo. Odluka o raskidu je bila njena, a ne moja, tako da, kada bih se ja pitao, pomirili bismo se već danas – rekao je Janković.

Izvor:Blic