Kompromis: Bojana se uselila u Stojketov stan!

Kako “Alo!” saznaje, bivši supružnici su se ipak nagodili, pa je Stojke zadržao kuću na Dedinju, a na njegovo insistiranje Bojana se uselila u stan, jer se golman protivio da se njegov trogodišnji naslednik povlači po tuđim stanovima kao podstanar.

- Bojana je, od kada se pre godinu dana razišla sa Vladom, živela kao podstanar i do sada je promenila tri stana. Vladimir to više nije želeo da trpi, jer smatra da njegov sin jedinac treba da živi u svom domu, pa se posle razgovara sa Bojanom dogovorio da se stan koji su 2012. kupili u Prizrenskoj ulici, a koji ima 120 kvadrata, renovira i opremi za njihove potrebe. Bojana i Lav su se pre sedam dana uselili u novi dom i sada uživaju - navodi sagovornik blizak manekenki.

Inače, Bojana je posle brojnih natpisa u medijima oko razvoda, alimentacije i podele imovine, na svom Fejsbuku napisala da se odriče svih nekretnina u korist bivšeg supruga.

- Celokupne imovine se jesam odrekla, kuću na Dedinju jesam prepisala na Vladimira, s tim sto Lav i ja imamo doživotno pravo stanovanja u jednoj od Vladimirovih nekretnina. Tako da Lav ima krov nad glavom i nije ostavljen na ulici, kao što na kraju ispade.
Alimentacija, bez obzira na primanja mog bivšeg supruga, primerena je detetu uzrasta od tri godine. S obzirom na to da i radim i izdržavam sebe, nijednog trenutka nisam tražila izdržavanje za mene kao bivšu suprugu. Lav redovno viđa i boravi kod svog oca. I ovim bih htela da stavim tačku na sve naredne natpise u vezi sa nama, razvod i podelu imovine - istakla je tada Rajićeva.

alo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.