Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 05. maj - nedelja 11. maj)

OVAN

Ovnovima bi ove nedelje moglo da krene nabolje na emotivnom planu, slobodni će imati više šanse da sretnu osobu koja će ih zainteresirati, i mogli bi da se zaljube. Zauzeti pripadnici znaka osećaće manju napetost u vezi, a neki mogu ponovo osetiti staru strast prema partneru.

BIK

Bikovi ove nedelje uspešno prevazilaze probleme i prepreke koje se mogu pojaviti na emotivnom planu, zauzeti lakše komuniciraju sa partnerom, a razumevanje u vezi je bolje. Slobodni mogu imati više novih susreta, a neka osoba mogla bi posebno da ih zainteresira.

BLIZANCI

Blizanci ove nedelje mogu očekivati više druženja i izlazaka, pa će biti i više šansi za nova i zanimljiva poznanstva, a povoljne ljubavne prilike će se povećati. Neki mogu imati tajnu ljubav ili maštati o nekoj nedostupnoj osobi. Zauzeti sa partnerom mogu imati strastveniji odnos.

RAK

Rakovima će ovo biti povoljniji emorivni peirod kada će osetiti smirivanje napetosti na privatnom planu, a odnos sa partnerom će početi da se poboljšava. Slobodni Rakovi mogu se opustiti u prijateljskom u društvu gde su moguća neka nova i zanimljiva poznnstva.

LAV

Lavovima ove nedelje može biti uzbudljivije na ljubavnom planu, naročito ako se nađu na putovanju ili im se dopadne neko ko ima veze sa inostranstvom. Zauzeti pripadnici znaka mogli bi imati prolazne probleme u odnosima sa partnerom, ali će to uspeti da prevaziđu.

DEVICA

Device će ove nedelje biti raspoložene za nova poznanstva i neće imati većih problema da uspostave ozbiljniji odnos sa nekom osobom koja im se dopada. Biće više šansi za nove emtoivne veze, dok će zauzeti sa partnerom imati odnos sa više razumevanja i nežnosti.

VAGA

Vage će se ove nedelje truditi da privuku pažnju osobe koja im se dopada, neke bi mogle da se zaljube, ali i da upadnu u nepromišljene ljubavne situacije. Zauzeti pripadnici znaka želeće sa partnerom da uspostave emotivniji odnos, ali će i strasti biti prilično naglašene.

ŠKORPIJA

Škorpije ove nedelje mogu delovati nezainteresirano za partnerove planove, iako će se on sam veoma truditi i pokazivati spremnost za kompromis. Biće im potrebno više razumevanja za drugu stranu. Slobodni mogu imati poznanstvo koje može prerasti u ozbiljniji odnos.

STRELAC

Strelčevi će ove nedelje biti u povoljnijem emotivnom periodu kada će biti više šansi za nova poznanstva i susrete, ali i kratke i neobavezne avanture. Zauzeti pripadnici znaka će ipak težiti stabilnim odnosima u svojim vezama i činiće neke stvari kako bi udovoljili partneru.

JARAC

Jarčevi koji se nalaze u svežim vezama, ove nedelje mogli bi poželeti da to preraste u nešto više. Oni sa dužim stažem imaće stabilnije odnose u vezi i neće više osećati tako veliku napetost. Slobodne očekuju nova poznansva, ali ih neće zdovoljiti površni kontakti.

VODOLIJA

Vodolije ove nedelje uglavnom očekuju dobri i stabilni odnosi u emotivnoj vezi ,ali se partnmru možda neće dopasti sve njihove ideje, pa su moguća manja razmimoilaženja u stavovima. Slobodne Vodolije biće, komunikativnije, raspoloženije i željne novih kontakata.

RIBE

Ribe ovu nedelju mogu provesti mirno i ušuškano u sigurnost svoje veze, dok će im partner biti veoma posvećen. Slobodni pripadnici zanka imaće šanse da ostvare neke svoje najveće emotivne želje. Neki će se zaljubiti ili započeti vezu sa osobom do koje im je stalo.

conopljanews.net

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.