Mesečni ljubavni horoskop za maj 2014. godine

(old_image)

Ovan
Kako mesec bude počinjao 01. i 02. daćete sve od sebe da napišete romantičnu malu poruku onom ko vas inspiriše na tople, pomućene osećaje koje ćete, naravno, poslati u toj poruci. Ili napravite video i objavite ga na nekoj društvenoj mreži, kako bi on mogao da vidi. Možete napisati poruku kredom po trotoaru pored njegove kuće, naravno sve samo dok je to što radite legalno. Koji god način da odaberete bitno je da komunicirate ako želite da vaša romansa procveta. Obratite pažnju na bilo koji emotivni kalup koji ponavljate 05. Nemojte biti sebični kada je u pitanju deljenje hrane sa njim pod svetlošću romantičnih sveća na vašem prvom sastanku 11. i 12. Recite mu sve o vašim ciljevima 19, 20. i 21. Da li vas podržavaju? Ljubav je svuda oko vas, i udišete je punim plućima 24. i 25. Odlično! Obratite pažnju na neke emotivne modele ponovo 31. Ukoliko vam više ne pomažu radite na otklanjanju istih!

Bik
Vreme je za uživanje! Da li je? E pa jedini način da saznate da li je ovo ozbiljna veza, ili samo zabava bez obaveze je da pričate o tome. Nemojte biti stidljivi 01. i 02. Razgovarajte i vidite gde ste. Naravno, nije uvek lako razgovarati o osećanjima. Ali biti otvoren sa njim i sa sobom je dobar početak. Romansa cveta 08, 09. i 10. Šta tu ima da se ne sviđa? Budite pravedni u vezi svojih osećanja 15. i 16. Što vam je više privržen, više ćete biti u mogućnosti da živite punim plućima. Vaši prijatelji su veoma saosećajni, iako želite da prepričavate iznova i iznova emotivne probleme sa vašom voljenom osobom, samo im recite i oni će otkazati sve da bi bili sa vama 22. i 23. Neočekivana eksplozija romantike u vašem životu ostavlja vas da se osećate dobro na dane emotivne revolucije 26. i 27. Rizikujte 31. Mogli biste da dobijete veoma romantičnu nagradu.

Blizanci
Ovo je veoma romantičan mesec za vas! Slušajte cvrkut ptičica 01. i 02. One cvrkuću za vas! Osetite povetarac na vašem obrazu na početku meseca. On šapuće za vas! Pogledajte sunce, sija! Sija da bi vama omogućilo savršen izlazak u prirodu za vas dvoje! Ako pada kiša to je samo da bi vas ohrabrila da pronađete zajedno utočište ispod kišobrana ili nekog drugog romantičnog skrovišta, npr. ispod drveta ili čak autobuske stanice. Pokažite vašu zahvalnost majci prirodi što vam pomaže. Obratite pažnju na detalje 8, 9. i 10, kako biste izbegli neprijatne situacije (npr.da li vam je on rekao da želi da se nađete u 19h ili u 20h?). Učestvujte u sportskim igrama ili u baštenskom takmičenju 15. i 16. Nesporazumi su deo svake veze samo radite na njihovom otklanjanju 22. i 23. Sve se polako vraća u normalu i magično 28, 29. i 30. Nemojte biti ćudljivi ako ne dobijete baš to što želite 31.

Rak
Ako osećate da vaši romantični planovi u poslednje vreme ne idu onako kako biste vi to želeli, 01. i 02. bi bili odlični dani da povedete računa o domaćinstvu. Da li se i dalje držite negativnih iskustava iz prošlosti? Šta vas koči da ih procesirate i nastavite dalje? Zašto ne biste konsultovali neku osobu koja pomaže u izlečenju emotivnih rana (terapeut, specijalista za auru, kaluđer,maserka ili bilo koja druga osoba koja provodi svoje sate pomažući drugima da razumeju sebe bolje)? Uostalom, svima treba neko mišljenje spolja od nekog ko je samo objektivni nemi posmatrač. Da vam ne treba, vi biste odavno ovo već rešili! Nemojte se začuditi ako sav taj trud pomogne da se osećate malo bolje i mnogo više romantično već 03, 04. i 05, koji, zapravo, izgledaju kao veoma spektakularni dani. Postavite sami sebi pitanje 11. i 12. da li sve ide glatko? 17. i 18. su malo više emotivno izazovni dani u mesecu. Ne žurite 24. i 25. Sve je veoma nežno 31.

(old_image)

Lav
Možda biste želeli da uzmete u obzir rad na razvoju vaše svesti o vašim osećanjima 01. i 02. Uostalom, ako ste istrenirali sebe da uvek idete kako vas vetar nosi, možda nećete prepoznati male probleme dok ne postanu veliki. Stupanje u kontakt sa onim što osećate i kada osećate i kako osećate je već veoma dobar početak za vaše veze sa drugima, romantičnih dana 06. i 07. Partner neće moći da veruje koliko ste sjajni! I vi verujete svojim osećanjima o njemu isto. Zašto ostati na površini, kada ste našli nekog zbog koga ste šašavi? 13. i 14. su dani kada vaš odnos treba da postane dubok i da zaista upoznate jedno drugo mnogo bolje. Novac vam ne može platiti ljubav, ali vam može platiti fantastičnu vegansku večeru. Samo se uverite da možete da je priuštite pre nego što rezervišete sto za dvoje 19, 20 ili 21. Pokušajte da ne pokazujete više nego što je potrebno 26. Probajte nešto sasvim novo, kada je u pitanju vaš emotivni život 31. Možda je vreme da počnete da verujete na potpuno novi način?

Devica
Da li ćete protumačiti njegovo kašnjenje 01. i 02. kao signal da vas on nikad nije voleo, da vas ne poštuje, i da radije ne bi išao sa vama na izlet? Ili ćete reći sebi da je to samo gužva u saobraćaju? Samo zamislite kako će vaš izlet izgledati drugačije zavisno od vaše reakcije u toj situaciji. Lekcija ovde? Učinite početak meseca odličnim. Sasvim je do vas. Do 8. i 9. sve je nedvosmisleno romantično. To je lepo, jer ne morate da radite ništa sem da se samo pojavite na sastanku i provedete se sjajno. Možda ćete morati da otkažete neki sastanak da biste uskočili u poslednjem trenutku kao pomoć da pričuvate vašeg nećaka 15. ili 16. Pokušajte da idete korak po korak i uživajte sa vašim nećakom. Ako on ima sasvim čudne ideje za sastanke koje uključuju i paint ball ili jedenje insekata 22. ili 23, pokušajte da budete otvoreni prema tome. Možda vam i bude zabavno! Buditi brižni u komunikaciji 28. Vaše urođene organizacione veštine vas spašavaju 31.

Vaga
Kada se probudite 01. i 02, pustite svu dobru energiju koju ste akumulirali da zrači svuda oko vas. Čuvate dobre vibracije i vreme je da ih oslobodite. Kakve ovo veze ima sa romansom pitate? Svakakve. Crtaćete svuda ljubav kao što magnet ostavlja metalne strugotine. Što više budete mogli kreativno da iskažete vaše emocije 06. i 07. više će pažnje ljudi obratiti na njih. Ljubav će se pojaviti u vašem životu kao što ptičica sleće na granu drveta 11. i 12. Tako da slobodno cvrkućite od sreće! Dajte sebi dosta vremena 17. i 18. Krajnje je vreme za punjenje baterija. Da li ste razmotrili prijavljivanje za jogu? Fokusirajte se da završite posao 23. Romansa će čekati. Impresionirajte ga sa svojom inteligencijom 28. Pronađite nešto prelepo, i dajte mu to na poklon 31.

(old_image)

Škorpija
Da li vas je boja njegovih očiju zaustavila u vašim namerama? 01. i 02. neki sitni detalji mogu zaokupirati vaše srce. I to je veoma, veoma romantično. Budite sigurni da mu ne dozvolite da napusti coffee shop pre nego što vam ostavi ime i broj telefona. Ako vas posao izluđuje 06. i 07, možda će vam biti teško da se fokusirate na romasu. Recite mu šta vas muči, jer u protivnom on može vašu odsutnost shvatiti lično. Plus, uvek je dobro da se rešite stvari, kao što su komentari vašeg šefa, tako što ćete to ispričati i pustiti da izađe iz vas. Vas dvoje ste stvarno na istoj strani, intenzivno romantičnih dana 13. i 14. Kompromis je uvek rešenje za bolje odnose, 26. Vaša intuicijia vam kaže da mu se stvarno sviđate 31. I vaša intuicija je skoro uvek u pravu. Kako je ovo bio romantičan mesec!

Strelac
Vaša najbolja opklada 01. i 02. je da provedete dugu pauzu za kafu uz povetarac sa bilo kim ko uspeva da vam zagolica maštu. Sada nije vreme za mnogo akcije. Ne, kako mesec počinje, vi sada samo želite. A romansa će vas pronaći. Nastavite bez požurivanja stvari 08. i 09. Uostalom, nije trka. Ako imate potencijalni san o nekome, onda treba makar da mislite o tome šta to znači 13. Takođe, do 15. i 16. mogli biste da pronađete vašu ljubav. Impresionirajte je sa vašim velikim znanjem sveta insekata na izletu 19, 20. i 21. Da li kanališete stres od posla prejedanjem? Bacite pogled na vaše navike 26. i 27. Ako su one nezdrave, vreme je za promene. Pitajte 31.

Jarac
Bistrina misli ne pomaže uvek, kada je u pitanju ljubav. Možete intelektualno da razumete situaciju 01. i 02, a da ne shvatite da vam baš to donosi mnogo emotivnog olakšanja. Ako je to slučaj, odlična je ideja da radite na vašem telu. Što se više bavite fizičkim izgledom, lakše će vam biti da priđete emotivnoj istini o sebi. To svakako iziskuje vreme. Nemojte odustajati i nastavite da negujete sebe, sve dok ne vidite neke promene. Planirajte savršen sastanak do poslednjeg detalja 08. ili 09, bez obzira da li stvarno planirate da idete na njega ili ne. Osećaćete se dobro. Preispitajte se u cilju da postignete maximum kada je u pitanju ta osoba na koju ste bacili oko 13. i 14. Izgleda kao da je sve sasvim na mestu (fizički, emotivno i geografski) da biste dobili poljubac 17. i 18. Uzbudljivo zar ne? Analizirajte prošlost bez nostalgije 24. i 25. Fokusirajte svu svoju energiju na tu veoma posebnu osobu 31.

(old_image)

Vodolija
Romantika stiže rano za vas ovog meseca. 01. i 02, provešćete neko veoma intezivno vreme sa nekim ko ima odličnu povezanost sa vama. Pričajte o elekticitetu. Najpoznatiji parovi u istoriji znaju šta osećate, zato što su i sami to iskusili. Kasnije, ako želite, možete da napišete epsku priču samo o ova dva dana. WOW! Par komplikacija vraća vas na zemlju 03, 04. i 05. Ali ništa neće ublažiti sećanja ljubav koju ste iskusili. Utrošite malo vremena povezujući se intelektualno 11. i 12. Uostalom, zašto da ne? Počnite da trenirate i vratite se u formu 17. i 18. Kako očekujete da budete romantični ako vas bole leđa od previše sedenja za kompjuterom? Srećom, osećaćete se odlično kada se sve što ima veze sa vašom ljubavi vrati na pravi put 19, 20. i 21. Prihvatite da vam svaki dan donosi nešto novo što ne možete da isplanirate 28. Samo prihvatite to na svoj način 31.

Ribe
Ako osećate da niste u stanju da donosite neke emotivne odluke 01, 02. i nemojte. Umesto toga dajte sebi oduška, i prostora. Posetite časove joge. Otiđite na plivanje. Prošetajte. Naspavajte se. Pročitajte neku veoma dobru knjigu. Osećaćete se bolje, i spremniji da prihvatite ljubav do 03, 04. i 05, kada vas ona i očekuje. Budite ozbiljni po pitanju ostavljanja emotivnih navika iza sebe 11. i 12 (kao što je samo sabotiranje, ili ubeđivanje sebe da niste tako odlični kao što izgleda, sumnje u to da vam džemper dobro stoji.) Neko čijem mišljenju vi verujete vam je dogovorio sastanak na slepo 17. i 18. Zašto da ne? Do predivnog 22. i 23, konačno ćete osećati da ste na pravom mestu, kada je ljubav u pitanju. To je odlično. Vaša kreativnost pomaže da shvatite svoja osećanja, ako joj dopustite 28, 29. i 30. Sačuvajte suvo cveće između stranica vaše knjige 31.

horoskopius

Pogledajte još