9 razloga zašto vam alkohol uništava seksulni život!

1.Alkohol ubija raspoloženje: Ako ste mislili da ćete uz alkohol bolje da funkcionišete, onda niste znali da je alkohol depresiv! Čaša ili dve vina za večerom može da vas opusti, ali sve preko toga vas vodi u loše raspoloženje.

2. Alkohol umanjuje seksualnu želju: Verovali ili ne previše alkohola će umanjiti vašu “napaljenost”. Posle jednog piva ćete misliti kako je baš seksi, ali posle 12 ćete misliti kako da se strovalite u krevet!

3. Žestoka pića su “ubice” za seks: Alkohol usporava protok informacija od vašeg mozga do ostalih delova tela. Posebno ako ga je mnogo. Zato ste i otporniji i na bol, ali i na seks.

4. Teško ćete doći do orgazma: Alkohol umrtvljuje osećaje, tako da i muškarcima i ženama otežava postizanje orgazma. Šanse da ćete u 5 ujutro, posle gomile alkohola doživeti vrhunac su nikakve!

5. Alkohol čini vaš seksualni život očajnim: Ljudi koji piju redovno, manje su zadovoljni svojim seksualnim životom. Čak i kada su trezni seks je očajan!

6. Teže je da se ovlažite: Kada je žena pijana, njena vagina ne luči prirodni lubrikant. Seks u takvom stanju je grozan!

7. Pijane žene nisu raspoložene za seks: Iznenađujuće, ali tačno. Trezne žene će pre inicirati seks nego pijane, zato momci birajte one koje nisu previše popile!

8. Alkohol snižava nivo testosterona: Ovaj magični hormon vam daje dobru i zdravu erekciju. Zato kod onih koji piju telo luči manje testosterona i eto problema!

9. Alkohol vas tera da previše očekujete: Kada ste pijani postavljate pred sebe nerealne zahteve i nerealna iščekivanja. Na primer: “Seks će noćas biti savršen!, a jedva stojite na nogama. Razočarenje je neizbežno, a buđenje iz alkoholisanog ludila je još gore.

Izvor: cosmopolitan

Pogledajte još