fbpx

Rada Manojlović na lekovima: Pevačica u teškoj depresiji

Pevačica Rada Manojlović upala je u teškoj depresiji nakon što joj je nedavno uginuo pekinezer kojeg je imala punih 17 godina.

Kako bi prebrodila teške trenutke pomoć je potražila u kolektivnim seansama na internetu i tabletama za smirenje.
Kada joj je otac saopštio da je pas uginuo, pevačica je danima plakala i nije želela da izađe iz kuće.

"Bila je veoma vezan za njega, posebno nakon smrti majke! Kada su joj saopštili da je uginuo, bila je van sebe, plakala je danima, odbijala da jede, a na nastupima je bila zamišljena. Uzimala je lekove za smirenje, a onda je pronašla ljude na internetu s kojima je u grupama razgovarala o svom problemu", ističe sagovornik. Rada, koja se trenutno nalazi na turneji po Americi, priznaje da nije ni slutila koliko je može pogoditi smrt kućnog ljubimca i da će zbog toga morati da potraži pomoć kako bi se psihički stabilizovala.

"Bio je sa mnom od moje 12. godine zbog čega uopšte ne mogu da se oporavim. Uginuo je od starosti, prirodnom smrću, nije ga udario automobil ili ubio neki komšija kada je krenuo u lov, što u selu vrlo često moće da se desi, ali opet, ne mogu da se pomirim s tim", rekla je Rada, objasnivši da je na internetu pronašla pomoć u razgovoru sa ljudima koji imaju isti problem.

"Tada sam shvatila da nisam usamljen slučaj i da ljudi teško podnose smrt kuca, maca i drugih ljubimaca. Dobila sam dosta korisnih saveta i bilo mi je lakše, mada mi i danas zasuze oči zbog njega", otkriva Manojlovićeva, koja ne krije da zbog lošeg sna koristi tablete.

"Pijem tablete, ali na biljnoj bazi jer stvarno imam ptoblem sa spavanjem, a potreban mi je san. Tako se lakše nosim i sa problemima, samo sam malo pospana, ponekad i luda", rekla je pevačica.

kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.