DEVOJKE, EVO NA ŠTA “PADAJU” MUŠKARCI: Obične stvari koje vas čine posebnom

1.Žustrina u vožnji
Nema ništa slađe za muškarca nego kad vidi da je njegova draga žustra za volanom. Nežnost ostavite za spavaću sobu, u saobraćaju budite drčne!

2. Kosa iza uha
Možda zvuči kao kliše, ali muškarci tvrde da je žena koja laganim pokretom sklanja pramen kose iza uha jednostavno neodoljiva.

3. Izraz lica
Kad ste zamišljene, kada delujete odsutno ili zabrinuto, kada podignete obrvu jer vam nešto nije jasno a ne izgovarate nijednu jedinu reč, vaš partner misli da ste najlepši na svetu. I to ozbiljno.

4. Sveže istuširani i bez šminke
Tek ste izašle iz kupatila, na licu nemate ni trunčicu šminke, a kosu ste obmotale peškirom. Čista, vlažna koža na muškarce deluje kao afrodizijak.

5. Susret posle napornog dana

Ako je vaš partner imao težak dan i pozvao vas je na kafu, to je siguran znak da u vama vidi “mirnu luku”. Isto važi i ako je danima ležao bolestan, pa je poželeo da se vidite. Njemu nije važno da ga uvek vidite u blistavom izdanju, on vas voli i siguran je da na vas može da se osloni.

6. Kad plačete
Vi možda mislite da ste ružne kada pustite suzu, ali muškarci smatraju da ste tada lepe kao boginje i da imate dušu kao more.

7. Kada radite muške poslove

Žena sa bušilicom ili šrafcigerom u ruci muškarcima deluje seksi. Valjda zato što shvataju da ne moraju sve sami da urade i da ste sposobne da živite i bez njih.

8. Kada nosite njegovu garderobu

Nema ničeg privlačnijeg za muškarca nego kada vidi da ste obukle njegovu majicu ili košulju.

9. Kada gledate utakmice
Ne morate da idete na stadion, biće dovoljno da gledate prenos neke utakmice na televiziji i zdušno navijate ili kritikujete sportistu kada napravi neki gaf.

10. Kada jasno iznesete stav
Nije važno šta je tema razgovora, važno je da argumentovano branite svoj stav. To pokazuje da niste komad plastelina koga može da oblikuje kako ko poželi.

Pogledajte još