Spremate se za maturu? Posetite prvi Maturski sajam u Beogradu!

Po prvi put ove godine maturanti će dobiti jedinstvenu priliku da posete sajam, posvećen samo njima. Tokom dva dana trajanja sajma, od 10-22h, svi zainteresovani će moći da vide na jednom mestu najnovije kolekcije modnih dizajnera i modnih brendova, kao što su Gagliardi, Paradiso moda, Fabrique, Korff, Lavani Couture, Tijana Žunić, Jasmina Marković, WaWaWoom Design, Wannabe Collection by Predrag Đuknić, kao i unikatnog nakita Lola, Minizucchini i Pinkabella.

Sve zainteresovane devojke će moći da dobiju beauty i makeup savete stručnjaka iz kozmetičkih kuća Estee Lauder i Multiactiv, kao i da se posavetuju sa timom frizerskog salona “Hair Style Veselinović”.

Posetioci ove manifestacije moći će da se druže sa najpopularnijim blogerkama i uživaju u mnogobrojnim drugim iznenađenjima. Organizatori će ovom prilikom usrećiti jednu maturantkinju i pokloniti joj matursku haljinu iz specijalne maturske kolekcije Wannabe Collection, a prijavljivanje za nagradni konkurs je putem Facebook aplikacije na zvaničnom fan page-u Wannabe Magazine-a.

Ne propustite jedinstveni “Maturski sajam by Wannabe” koji će učiniti sve da na jedan od najlepših dana u svom životu zablistate u punom sjaju!

Pogledajte još