U SAMO 8 KORAKA: Proverite da li ste najiritantniji par na Fejsbuku!

Sigurno je svim vašim prijateljima drago što ste našli srodnu dušu, što imate srećnu vezu ili brak, ali ukoliko im svakodnevno to "servirate", hvalite se romantičnim fotkama, "razbacujete" srca, smajlije, poljupce u statusima i komentarima, vrlo je moguće da ćete im se smučiti.

Evo nekih stvari kojima parovi iritiraju svoje prijatelje na Fejsbuku.

1. Pregršt selfija zaljubljenih parova su sami po sebi iritantni, naročito kada pravite novi za svaku "mesečnicu". Rizikujete da se vašim prijateljima smuči od cmokića i srca na fotkama koje objavljujete.

2. Gore od izliva emocija povodom proslavljanja nekog zajedničkog meseca, su izlivi emocija bez posebnog razloga. Svi će se verovatno upitati šta vam se dogodilo u glavi kada ste jednog jutra ustali i rešili da ostavite status:
"Nikad nisam verovala da ću se osećati ovako, sigurna sam da sam našla srodnu dušu, ovo je nešto neverovatno i baš me briga šta misle drugi, volim te i uvek ću te voleti".

3. Naročito popularne u poslednje vreme su fotke iz kreveta, često napravljene neposredno nakon seksa. Da li je uopšte potrebno reći zašto takve fotke ne bi trebalo da završe na društvenim mrežama?

4. Posebna kategorija su poruke koje razmenjujete javno, na zidovima profila, a koje samo vi možete da razumete. Osim što će se drugi osećati glupo i suvišno, verovatno će vas blokirati.

5. Ako iko od vaših prijatelja na Fejsu dočeka da organizujete svadbu, verovatno će brže bolje pobeći sa vaše liste prijatelja kad počnete da ih svakodnevno statusima obaveštavate o fazama organizacije venčanja. Takvi statusi su naročito uvredljivi ukoliko većinu vaših prijatelja niste ni pozvali na svadbu, a moraju da ih čitaju. E, pa, ne moraju!

6. Uzmimo na primer činjenicu da vi kao par obožavate da vozite bicikl i da to radite svaki vikend. Da li mislite da je nekome zanimljivo da iznova gleda fotke ista dva bicikla na nekoj stazi? Ili možda vas kako fotkate jedno drugo pored bajsa? Razmislite ponovo.

7. Takođe, obavezno čekiranje na Forskveru i Fejsu i fotkanje za Instagram svaki put kad izađete u neki kafić ili klub, vrlo brzo će dosaditi svim vašim prijateljima.

8. Koliko ste iritantni dok se volite, toliko ste iritantni i kad se posvađate. Da li zaista mislite da nekoga zanima što "Tek kad nešto izgubiš, shvatiš šta si imao!". Naravno, za manje od 24 sata sledi pomirenje, a onda i novi ciklus patetičnih statusa, nepotrebnog emotivisanja po komentarima i neizostavno, selfi iz kreveta posle seksa pomirenja.

Izvor: Kurir

Pogledajte još