Da li su još zajedno Rejčel i Ros? Zamišljamo šta bi sada radili "Prijatelji" 10 godina kasnije!

Malo mašte nije na odmet, zamišljamo šta bi bilo kad bi bilo...Zamislite da su ostali na primer prijatelji na "fejsu" i što ne bi kad su zajedno proživeli 238 epizoda, šta li bismo videli na njihov tajmlajnu?

Rejčel Grin Geler

Ovako...Rejčel juš uvek ima ubedljivo najbolju frizuru u regionu, ali može sebi i da priušti najboljeg stilistu. Ona je direktor komercijale Ralfa Lorena. nakon što je izabrala Rosa, a ne Luj Vitona i Pariz, progutala je ponos i molila je za svoj stari posao. Nju je proslavio viralni snimak njenog romantičnog gesta na aerodromu kada je pojurila ka Rosu i zbog te popularnosti uspela je da dobije svoj posao nazad. Ona noje jedina u porodici koja radi za Ralfa Lorena. Njene tri ćerke su modeli za dečiju liniju, sve to nadgleda njihov ujka Čendler koji je izvršni direktor u Ralf Lorenu u sektoru marketinga.

Ros Geler

Srećno oženjen po četvrti put, on je još više poznat od svoje jutjub supruge Rejčel. Zajedno sa svojim 19 godina starim sinom Benom, studentom palantologije na Njujorkškom Univerzitetu, on je pronašao novu vrstu dinosaurusa. Gelersaurus ima svoje mesto u Muzeju praistorije u Njujorku. Idalje žive na Menhetnu, ali to ih ne sprečava da svaki vikend posete Bingove u predgrađu.

Monika Geler-Bing

Ona je najpopularnija mama u Vestčesteru. Ona je predsednik roditelja sve dece iz petog razreda, ali predsedava i časovima joge, ali i poklanja porodični popust kod Ralfa Lorena svim prijateljima i komšijama. Njen blog i jutjub kanal za kuvanje ima dosta pratilaca, ali njeni blizanci Erika i Džek znaju da su joj oni na prvom mestu.

Čendler Bing

Tata blizanaca još uvek radi u gradu, kao direktor marketinga za Ralfa Lorena, ali mu ne smeta da putuje do kuće u predgrađu, koja ima ne jedno, ne dva već tri kupatila. On uživa da se zavali u kadu ili da ihra stoni tenis kod komšije u garaži gde krišom i krije sto jer svi se sećate Monikine opsesije za takmičenjem bilo koje vrste. Izbegavanje takvih situacija dovelo je do toga da imaju uspešan brak. Naravno uživa i u gledanju svog tv-a od 60 inča kada mu Džoi dođe u goste.

(old_image)
Foto: AP

Džoi Tribijani

Zahvaljujući njemu ipak smo imali priliku da vidimo šta radi kroz spin off. Džoi odlazi u Los Anđeles da juri karijeru i naravno uspeva nakon velikog filmskog hita "Uhvaćen". Još uvek je jedan od najpoželnjijih holivudskih neženja, ali nikada nije postao zvezda A klase, ako ne računate onaj period u kom se takmičio u "Plesu sa zvezdama". Uspeo je da bude i votilje tok šou programa, proverite na satelitu kad se emituje emisija "How You Doin'?".

Fibi Bufej - Hanigan

Fibi još uvek stvara lepu muziku sa svojim suprugom Majkom Heniganom. Ustvari, oni su moderna parelala "Partridž porodice", putuju po državi sa svojih šestoro bucmaste dece. Od "Smrdljive mačke" do "Lepljivih cipela" i "Bake", porodica Bufej peva sve svoje velike hitove po parkovima duž Amerike. Kada Fibi poželi da provede nasamo vreme sa svojim suprugom, trojke Frenk Džunior Džunior, Lesli i čendler rado pričuvaju bebe.

S vremena na vreme kada se okupi društvo staro Fibi im otpeva "I'll Be There for You." Niko od njih nije očekivao da će imati ovakav život i da će tim smerom ići, ali svi su zadovoljni kako se sve završilo.

KRAJ!

blic

Pogledajte još