Da li vas je iznenadilo to što je baš ovaj par napustio Ples sa zvezdama?

Folk veče je prošlo u veselim tonovima, ali na red je došao i onaj drugi, ne tako prijatan deo – eliminacije. Prvi par koji je pozvan u duel su Vanesa i Vlado.

- Ja sam iznenađena što ste našli u duelu Vanesa, savet je da probate da odigrate kao prethodno veče, puno sreće – rekla je predsednica žirija Marija Prelević.

Foto: Screenshot/prva.rs

Na podijumu su ostale samo muške zvezde iščekujući rezultate glasanja. U duel su na kraju otišli Milojko i njegova lepa Karmen, Zorana. Milojko je rekao da je imao peh prethodne večeri kada mu se zakačilo dugme od košulje za Zoranin kostim i da će ovaj put otplesati kao nikada do sada.

Foto: Screenshot/prva.rs

- Milojko, ne bih mnogo komentarisala, jedino mogu da vam dam savet koji ste vi već sami rekli, a to je da uživate i zabavite se – dodala je Marija.

Žiri je glasao: Nikola je dao glas Vanesi i Vladi, Kostja takođe, Aleksandar je spasio “Titovog pionira” Milojka, a presudila je Marija koja je morala da ostane dosledna svojoj ulozi, njen glas je otišao Vanesi i Vladi.

- Za mnoge ljude igra je život ali za sve ljude na svetu život je jedna velika igra. Ovo iskustvo je veliko bogatstvo, to što sam upoznao moju Karmen, Zoranu i sve ove divne ljude – rekao je Pantić u emisiji i dodao da je njegova mezimica Lena Bogdanović koja je po njegovom mišljenju šampionka u plesu.

- Bez obzira na ocene, bila mi je čast da plešem pred takvim veličinama plesa i baleta. Ova nagrada će otići najhumanitarnijoj organizaciji – radioamaterima Srbije.

telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.