fbpx

MALI SIGNALI FLERT ZNAČE: Prepoznajete li kad vam se muškarac udvara?

1.Smeška vam se
Kada vidite da vam se muškarac toplo smeška, znajte da mu se sviđate. Čak i da reč niste progovorili, on je u vama i na vama video nešto što mu se dopada i što je kod njega probudilo nežnost. Ali, ovakav muškarac je često stidljiv, pa ne bi bilo loše da vi napravite prvi korak, piše tportal.hr .

2. Blago se zacrveni kad vas ugleda
Sa stidiljivim muškarcima nije lako uspostaviti komunikaciju, ali oni umeju da budu neodoljivi. Ako primetite da se muškarac lagano zarumeni kada vas pogleda, znajte da mu se jako sviđate i to ne može da sakrije.

3. Gleda vas pravo u oči
Muškarac kojem se dopadate, a koji je pun samopouzdanja, gledaće vas pravo u oči duže od dve sekunde. Tako će vam staviti do znanja da mu se sviđate i ujedno će proceniti da li je zainteresovanost obostrana. Ako i vi njega gledate pravo u oči duže od dve sekunde, dali ste mu “zeleno svetlo” da “krene u napad”.

4. Imitira vaše pokrete
Kada se muškarcu sviđa neka žena, potpuno nesvesno počinje da je imitira. Obratite pažnju na “govor tela” muškarca koji je u vašoj neposrednoj blizini; ako primetite da je zauzeo isti položaj tela kao i vi, da ima sličan izraz lica vašem, to je to! Većina muškaraca radi to spontano, jer im se žena sviđa i jer im instinkt govori da tako imaju veće šanse za osvajanje.

5. Potpuno vas ignoriše
Da, i to se događa! Zbog straha da će biti odbijen, muškarac koji je zainteresovan za vas ume da se ponaša kao da ne postojite: gleda u drugom pravcu, okreće vam leđa, ne započinje razgovor... Ako primetite takvo ponašanje kod muškarca koji vam se sviđa, ne očajavajte. To može da bude znak da mu se zapravo jako sviđate. Da biste otkrili da li je to istina, pronađite način da započnete komunikaciju i budite strpljivi; čim nasluti da mu se dopadate, igra zavođenja prelazi na viši nivo...
A šta je žensko najmoćnije oružje u flertu pročitajte OVDE

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.