MUŠKI UGAO: Devet načina da je impresionirate na prvom sastanku

1.Dođite na vreme
Devojke ne vole muškarce koji kasne. Poštujte vreme koje ste dogovorili, krenite od kuće ranije da ne biste zakasnili.

2. Pažljivo odaberite odeću
Čak i ako je vaš prvi sastanak na neformalnom mestu, to ne znači da bi trebalo da se pojavite neuredno odeveni. Čista ispeglana odeća i uredna frizura ostavljaju na devojke snažan utisak.

3. Budite džentlmen
Pokažite da imate lepe manire: otvorite joj vrata od automobila, držite vrata u kafiću ili restoranu dok ne uđe/izađe... Devojke vole džentlmenske gestove, a postoji i način da je inspirišete da vas podsvesno zavoli.

4. Sredite automobil
Ukoliko po devojku dolazite automobilom, potrudite se da on ne liči na skladište konzervi, pikavaca, starih novina i ulja za podmazivanje kočnica. Urednost je na prvom mestu. Ako je vaš automobil natrpan kojekakvim stvarima, šta li će devojka pomisliti o stanu u kom živite?

5. Pridržite joj mantil
Još jedan džentlmentski gest koji garantovano „pali“. Možda vam deluje starinski, ali devojke vole kada im neko na ovaj način ukazuje poštovanje. Da li znate formulu za srećnu vezu?

6. Privucite njenu stolicu
Kada uđete u restoran ili kafić, izvucite stolicu i ponudite devojci da sedne. Potom pažljivo privucite stolicu ka stolu. Ovim gestom pokazujete da vam je važno da devojci bude udobno.

7. Pitajte i pažljivo slušajte
Prilikom razgovora pitajte devojku kako je provela dan, šta namerava da radi za vikend, da li ima neki hobi. Nemojte postavljati pitanja radi reda, pažljivo slušajte njene odgovore. Nema ničeg privlačnijeg nego kad muškarac pokaže da je iskreno zainteresovan za ono o čemu devojka priča.
Ukoliko s vremena na vreme pomene bivšeg dečka, pročitajte zašto je za vas korisno da je ne sprečavate u tome.

8. Gledajte je u oči
Ukoliko prilikom prvog sastanka devojku često gledate pravo u oči, time dokazujete da ona ima vašu punu pažnju.

9. Plaćanje
Nikada, ali nikada ne dozvolite da delite račun ili da devojka plati piće ili večeru na prvom sastanku. Čak i ako insistira na tome, nasmešite se i sami platite račun. Možda je staromodno, ali uvek „prolazi“!

Allwomenstalk.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.