Nedeljni horoskop (ponedeljak 05. maj - nedelja 11. maj)

Ovan

Ono što čujete u ponedeljak zvučaće vam prilično slatko, ali da li je istina? Dobro povedite računa da ne nasednete na nečije lepe laži, naročito kada je posao upitanju. Nemojte biti paranoični i uplašeni, samo oprezni. Utorak i sreda proći će u ispitivanju, u istraživanju, u učenju. Očekuje vas lični napredak, pa se potrudite da date sve od sebe. Petak i subota su povoljni dani za vas, naročito kada je zabava upitanju. Optimizam, iskrenost i smisao za humor će izbijati iz vas na sve strane. U nedelju neko vreme provedite sami. Morate se odmoriti I opustiti.

Bik

U ponedeljak recite samo ono što mislite i mislite o onome što radite. Previše priče, razmišljanja i komplikacija, samo će otežati posao. Od utorka do četvtrka sve se odvijati sjajno. Posao, ljubav, porodica. Iskoristite ove dane da se dobro odmorite i opustite. Za vikend, naročito u subotu budite obazrivi prema partneru. Vaša hladna priroda bi mogla da izazove svađu. Nedelju iskorstite da se posvetite samo sebi. Kozmetički tretmani, slatkiši, spa centar… bilo šta što vas uveseljava.

Blizanci

Neobičan pristup rešavanju problema će u ponedeljak dati dobre rezultate, bilo da se radi o poslu, društvenom životu ili romansi. Odložite krpe za čišćenje, metle i hemijske preparate u utorak i sredu. Posvetite se nekim dubljim, većim i značajnijim stvarima kao što je interesantno otkriće, razrada ideja ili edukovanje. Petak i subota neka budu dani za ljubav. Otputujte negde sa voljenom osobom. Ako je moguće, spojte i nedelju i uživajte ne misleći na bilo šta.

Rak

Ponedeljak ne donosi najsjajniju energiju, pa sve đto ste planirali odloćite. Tog danas budite pažljivi i povučeni. U utorak, sredu i četvrtak ćete biti u centru pažnje i osećaćete se sjajno. Tako ćete i izgledati. Ljudi će se prosto lepiti za vas. ako u petak ili subotu neko bude suviđe fin i prisan prema vama pripazite. Nemaju svi dobre namete. Ako vam krajem nedelje neki prijatelj bude tražio pomoć, pružite je. Pružite ruku u nevolji. Ako ne dobijete zahvalnost, ne birinite. Karma će vam vratiit.

Lav

Ponedeljak vam donosi bujicu reči, puno komunikacije i uzbuđenja, ali i mogućnost da zbog toga propustite da obavite neke važne stvari vezane za posao. Nemojte se previše zanositi. Prvo rešite obaveze, a posle se prepustite uživanju i opuštanju. U utorak i sredu bićete u delikatnoj situaciji kada je ljubav upitnju. U razgovoru budite saosećajni, nežni i potrudite se da budete što bolji psiholog. A vikand? Avantura, inspiracija i romansa su na pomolu. Iskoristite ih upotpunosti da poboljšate kvalitet svog života.

Devica

U ponedeljak ćete pokušati da sakrijete svoja osećanja. Zbog čega? Zvezde su vam naklonjene i slobodno se izrazite. U utorak, sredu i četvrtak se vodite izrekom da je “dom tamo gde je srce” i nemojte previše kalkulisati. Ako vam je stalo do nekoga, prepustite se konačno. Za vikend ćete doći u sukob sa nekim ko je rogat i tvrdoglav baš kao i vi. Neko mora da popusti. Možda ste to baš vi! Ali, ako popustite, nemojte to shvatiti tragično, već izađite iz bitke kao pobednik. Nedelja je povoljna za ljubav. Bićete šarmantni i neodoljivi.

Vaga

Ponedeljak je povoljan za sklapanje novih kontakata. Bez obzira na to da li se radi o poslu ili o društvenom životu, slobodno budite otvoreni i recite sve što mislite. U utorak i sredu, bićete prilično konzervativni i neće vam prijati da radite neke stvari koje smatrate da vam ne dolikuju. I ne morate. Radite samo šta vama prija, nije sve u novcu i materijalnim stvarima. U petak i subotu bićete aktivni i skoncentrisani, pa iskoristite pametno ove dane. Nedelja je dan za odmor većini ljudi, pa i vama. Idite u prirodu ili se opustite uz voljene ljude.

Škorpija

Mrzovoljnost nije pravi način da započnete nedelju. Nađite način da je izbegnete tako što ćete otići na vežbe ili se poslužiti nekom poslasticom. Zatim, od utorka da četvrtka očekujte da će vam moral skočiti naglo, pa ćete imati puno energije i inspracije da ideje koje nosite u sebi konačno spreovedete u delo. U petak i subotu ćete se osećati ekstravagantno i ponašati ležerno. To jeste lepo, ali vodite računa o svom budžetu. Ako se previše zanesete, upašćete u neželjene dugove. Jednostavnost je najbolje rešenje za sve. U nedelju pospremite nered u svom domu.

Strelac

Ako u ponedeljak budete neodlučni, organizujte skup konsultanata. Neka to budu kolege sa posla ako se radi o profesionalnoj strani života ili prijatelji, ukoliko se radi o privatnoj stvari. Ako ništa drugo, kao posmatrači moći će da vam daju objektivno mišljenje i procenu situacije u kojoj se nalazite. Pazite da nekome ko vam je blizak u sredu ne povredite ponos ili osećanja. Od petka pa do kraja nedelje, bićete samouvereni, kreativni, nadahnuti i inspirativni. Ljubav, posao, zabava- sve će biti onako kako vi želite.

Jarac

Mozak će vam u ponedeljak raditi veoma brzo. Toliko brzo, da vaša usta neće moći sve to da isprate. Usporite malo kako se ne biste potpuno sludili i kako vas okolina ne bi protumačila kao zbunjenu osobu. Sredinom nedelje se trudite da budete okruženi ljudima. Radite u grupi i slobodno vreme koristite za prijatelje. Krajem nedelje, spremite se za bujicu obaveza. Taman kad pomislite da se poslu približava kraj, nove obaveze će vas iznenaditi i nećete imati kud. Ne očajavajte! Pokažite svima da ste sposobni da se prilagodite svakoj situaciji.

Vodolija

U ponedeljak ćete biti osetljivi više nego što je uobičajeno, pa bi se svakodnevno ćaskanje moglo pretvoriti u ozbiljan razgovor iz srca. U utorak i sredu, lični projekat ili neki projekat vezan za posao mogao bi naleteti na barijeru koja vam deluje nesavladivo. Verujte u karmu! Ako ste bili dobri i pomogli nekome kome je bilo potrebno, sada će vam se vratiti. Ako ne, sledeći put vodite računa. Krajem nedelje bićete ispunjeni sjajnim vibracijama i svi će želeti da budu u važem okruženju. Pronađite naćin da se u nedelju maksimalno opustite.

Ribe

Čuvajte se zamke u ponedeljak, naročito kada je novac upitanju. Menjačnice, restorani, pozajmica, šoping… bilo kakav posao sa novcem nije povoljan toga dana, pa ukoliko je moguće ostavite sve za utorak. Od srede do petka kombinacija vašeg intelekta i instinkta će vam omogućiti da odaberete pravi izbor i potez. Za vikend očekujte senzaciju. Neko vama blizak će vam, baš kada budete mislili da je vreme za odmor, prirediti haos koji ćete dugo pamtiti. Ostanite pribrani.

horoskopius

Pogledajte još