Vreme je za malo perverzije: Nabavite ogledalo za seks!

Većinu muškaraca uzbuđuje vizuelni pogled tokom seksa, a ista je stvar kada se radi o ženama. Gledanje u ogledalo tokom seksa može biti neverovatno napaljujuće i uzbuđujuće i može svakom seksualnom odnosu da doda jednu sasvim drugačiju notu. Ogledalo vam može pomoći da vidite svoje i partnerovo telo u uglovima i položajima koje inače ne vidite.

Tajna za uživanje u ovakvoj vrsti seksa je u tome da budete pripremljeni na ono što ćete videti u ogledalu. To znači – prihvatanje sebe u potpunosti kakvi jeste i kako izgledate u ogledalu. Možete izbeći situacije koje vas dovode u neprijatnost pomoću rasvete, ali činjenica je da se zaista treba samo prepustiti. Isprobajte različite poze sa svojim partnerom i prepustite se tome isto kao da je u pitanju bilo kakva druga stvar u seksu. Zanimljiva činjenica, što se tiče ogledala, je ta da je nekima jako bitno da ekstremno blizu vide šta se to tačno događa "dole". Međutim, sa tim pripazite da se ne bi dobar seks pretvorio u čisto mehaničko odrađivanje. Veliko ogledalo na plafonu spavaće sobe donelo bi odlične uglove svake vaše poze, ali bi možda sa vremenom i dosadilo.

Zavedite ga ispred ogledala

Vi se okrenite prema ogledalu tako da vidite celo svoje telo, a on neka stane vama iza leđa i počne da vas polako svlači. Kada budete potpuno goli, počnite sami da se dodirujete po grudima i telu gledajući njega u ogledalu. Verujte da će ga to itekako izludeti i napaliti.

Najbolje poze uz ogledalo

Legnite na krevet raširenih nogu, lagano pod uglom, tako da vaš partner može prodreti u vas klečeći ispred vas. Koristite malo ručno ogledalo da biste iz drugog ugla videli kako on ulazi u vas. Ako je ogledalo ispred vas, svakako ga iskoristite za to kada ste vi na svom partneru. Tako ćete u ogledalu videti samo sebe. Takođe, ova pozicija ogledala je dobra za svakakve poze koje će pružiti osećaj kao da ste u filmu ili da se pored vas nalazi još jedan par. Najerotičnija stvar koja se tiče ogledala je da izaziva neverovatno uzbuđenje jer vas neko posmatra, kao i to da vi možete da vidite sami sebe i na neki način učestvujete u sopstvenom egzotičnom filmu. Bez obzira za šta se odlučite, uživajte u činjenici da vidite svoju "drugu" stranu.

izvor: zena/youqueen

Pogledajte još