fbpx

Ljubavni horoskop za 08. maj

Ovan
Danas vas očekuje povoljan dan kada je ljubav upitanju. Vreme je pozitivno i planete su vam naklonjene, bilo da ste u vezi ili da ste slobodni. Ako imate partnera proslavite zajedničku ljubav i uživajte u njoj. Ako ste slobodni, kontaktirajte nekoga ko vam se dopada i izađite na večeru ili u šetnju. Šta god radili, bićete zadovoljni.

Bik
Ako danas imate sastanak, očekujte uspeh i pregršt zadovoljstva. Nema potrebe da imate tremu- sve će proći zaista kako treba. Nemojte voditi računa šta ćete reći i u kom trenutku, jer će vam se vazati jezik i nećete znati ništa. Potpuno se prepustite. Zvezde su danas na vašoj strani.

Blizanci
Iako spadate u one ljude koji vrlo lako ostvaruju i održavaju platonske odnose, danas vam to baš i neće ići od ruke. Strasti će se razbuktati i vi ćete u nekom momentu poželeti nešto više. Ako neko bude sa vama igrao igre koje vam nisu prijatne, iskreno priznajte i nemojte trošiti vreme na to.

Rak
Vi više ne možete da se pretvarate kao da ne osećate ništa i zvezde će vas danas podržati u tome. Osoba prema kojoj gajite tajna osećanja, danas će verovatno da vas isprovocira i vi ćete pokazati ono što zaista osećate. Neka vas to ne plaši. Ishod može biti krajnje pozitivan, a nova romansa na pomolu.

Lav
Iako ste iz bilo kog razloga razmišljali da budete sami još neko vreme, postoji šansa da se situacija promeni kada iznenada sretnete neku interesantnu osobu, koja će vam potpuno pomutiti pamet i vratiti volju koju ste izgubili. Ovo bi mogla biti velika ljubav, nemojte je propustiti zbog ponosa i tvrdoglavosti.

Devica
Danas ćete više nego inače osećati potrebu za toplom i nežnom emotivnom vezom. Nađite način da svoju želju realizujete. Vi ste veoma inteligentni i emotivni i neće vam mnogo trebati. Ako imate partnera, zajedno sa njim razgovaraje o tome, a ukoliko ste slobodni, krenite u potragu.

Vaga
S obzirom na položaj planeta, danas nema potrebe da brinete o svom ljubavnom životu. Sve će vam ići od ruke i verovatno ćete još dugo pamtiti ovaj dan kao jedan od lepših kada je ljubav upitanju. Bez obzira da li ste slobodni ili u potrazi za partnerom, na prekretnici ste i očekujte sve najbolje.

Škorpija
Danas vam zvezde donose uzbuđenje u emotivni život, bilo da ste u vezi ili da ste slobodni. Očekujte bujicu emocija i leptiriće u stomaku. Interesantno poznanstvo bi vam moglo pomutiti pamet. U večernjim časovima ako negde budete išli, moguće je da ćete sresti bivšu ljubav i da će vam se svet okrenuti naglavačke. Sve u svemu, dan pun uzbuđenja.

Strelac
Na sreću, vaš partner zna koliko odgovorni umete da budete i koliko u tome umete da preterate, pa vam neće zameriti. Ali, zvezde vam savetuju da pokušate malo da se opustite i prepustite strastima i nepredvidivim situacijama. Ozbiljnost ostavite na poslu, a kada sretnete svoju voljenu osobu, prepustite joj se.

Jarac
Zvezde vam danas donose šansu da iskažete svoja najdublja osećanja. Vi ćete biti raspoloženi i u svoju vezu uneti toplinu i sjaj koji joj već dugo nedostaje. Pustite kočnice i zaboravite na kontrolu. Prepustite se potpuno. Budite đavo! Pustite kosu da slobodno leti i smejte se glasno!

Vodolija
Ono što je važno da uradite kako biste poboljšali svoju vezu je da realno sagledate koje su realne mogućnosti da se vaši snovi ostvare. Zvezde vam donose kreativnost i ohrabruju vas da otvorete svoje srce i pokažete svoje emocije. Recite svom partneru koliko ga volite. To će poboljšati mnoge stvari.

Ribe
Svi imamo snove, ali da bi se oni ostvarili potrebno je mnogo truda. Danas ćete imati mogućnost da želje koje imate, a koje su vezane na neku osobu napokon budu ispinjene. Sve zavisi od vas. Kako se budete postavili, i koliko se budete trudili takve rezultate očekujte. Nemojte se ustručavati da kažete kako se osećate.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.