Da li ste probali: Seks u troje, od maštanja do realnosti

Bitno je znati da je temelj svake veze poverenje i potpuna odanost jedno drugom. Onima koji vole da se upuštaju u takve dodatne igrice uvek preti opasnost od ljubomore, posesivnosti i popuštanja sigurnosti u privrženost partnera. Jer, šta ako je druga osoba bolja, ako se partner zaljubi... Nema puno onih dovoljno samouverenih koji na to gledaju samo kao na dodatni vid zabave kojoj je svrha postići maksimalno uzbuđenje u seksu. Jer, ne postoji ultimativan način zadovoljenja čula; ona stalno traže više i još, još...

U svingerskim odnosima se najbolje snalaze oni koji su ravnopravni, dakle - oboje žele iskustva sa drugima i ne smeta im šta onaj drugi radi. Što se uvođenja trećeg partnera u odnos tiče, situacija je malo drugačija. Kad muškarac želi još jednog muškarca uz sebe kako bi se pridružio njemu i ženi, uglavnom je reč o odnosu dominacije nad potčinjenom partnerkom. Na taj način je on njen "vlasnik", a ona je tu ona podatna koja ispunjava sve njegove želje i naređenja.

Kad žena (ili oboje) žele da uključe još jednu ženu u odnos, dve su mogućnosti. Prva je da je slučaj sličan iz prethodno navedenog, u smislu da ona želi da mu pruži još više uživanja, a i ona uživa da gleda svog muškarca kako zadovoljava drugu. I u tom slučaju je naglašena njena pokornost. Ipak je češći slučaj da je i ona zainteresovana za odnos sa njom, što mnogi muškarci vole da gledaju. Dakle, prisutna je crta biseksualnosti (koja se jako razlikuje od povremene muške sklonosti sopstvenom polu).

Komplikacije posle ovakvog eksperimentisanja su uvek moguće. Samopouzdanje mora da bude na visokom nivou, inače bi mogli da se zapitate zašto je on nju tako strastveno ljubio... Naravno, moguće je i da će na kraju on, iako bez odeće, ostati “kratkih rukava”, jer mnoge su priče gde je momak morao da se povuče pošto su njih dve prestale da obraćaju pažnju na njega.

Ako se dobro poznajete i znate da i on to želi, pre ili kasnije ćete za to imati mogućnosti. Ali sklad u vezi bi mogao da se poremeti na razne načine. Moguće je da on shvati kako ste mu sada dali odrešene ruke da radi šta želi i bez vas ili da mu seks sa jednom postane manje zanimljiv pa će tražiti još. U svakom slučaju, trebate da znate da više ništa neće biti isto posle toga.

Izvor: Zena.hr

Pogledajte još