Gužva zvana Madona

BEOGRAD, 24. avgusta - Gužva zvana Madona već je počela na beogradskim ulicama iako još nismo zvanično obavešteni da li je pop-diva stigla u Beograd. Karte za VIP galerije su rasprodate, a onih jeftinijih još ima u prodaji. U Beograd obožavaoci Madone stižu sa svih strana. Preporuka - parkirajte se što dalje, koristite javni prevoz i prošetajte do Ušća. 

Ulazi u koncertni prostor otvaraju se u 17.30 časova. U 19 časova počinje nastup DJ Pola Oukenfolda, a Madonin izlazak na binu predviđen je za 21 čas. Unošenje fotoaparata ili kamera je najstrože zabranjeno, kao i unošenje hrane, pića i predmeta opasnih po bezbednost posetilaca.

Prodato je oko 35.000 karata. 

Glavne ulice oko Ušće biće zatvorene do 25. avgusta, od Bulevara Nikole Tesle do restorana "Asteriks". Bulevar Nikole Tesle biće zatvoren od Bulevara Mihajla Pupina, do Ulice Trešnjinog cveta do utorka u četiri sata ujutru. 

Autobusi GSP na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 saobraćaju trasom Brankov most - bulevar Mihaila Pupina - Ulica Trešnjevog cveta - bulevar Nikole Tesle, i dalje redovnom trasom u oba smera.

Minibus linije 60 u smeru Toplane posle Brankovog mosta ide na bulevar Mihaila Pupina, zatim pravi polukružno skretanje na raskrsnici sa ulicom Milentija Popovića, nastavlja Mihaila Pupina i Zemunskim putem, i nakon Starog Sajmišta produžuje redovnom trasom.

Za sve linije ukinute su stanice Ušće i SIV u bulevaru Nikole Tesle.

Parkinzi oko koncertnog prostora u nadležnosti su beogradskog Parking servisa, a posetiocima se ne preporučuje da kolima dolaze na koncert.

Ukoliko dolazite automobilom, krenite ranije i ostavite ga na nekom od gradskih parkirališta. 

N.D.

Pogledajte još