SEKS ĆE VAS UBITI: Pet otkačenih legendi koje su istinite

1. Da li je moguće slomiti penis?
Legenda govori da je moguće slomiti penis ako se neoprezno rukuje s njim. Ali, iako ovaj organ nema kosti, ima dva cilindra koji se napune krvlju i postanu tvrdi za vreme erekcije. Cilindri mogu da puknu ako se “previše zaigrate”.
Ukoliko vam se dogodi ovaj problem, zaboravite na sve i odmah zatražite lekarsku pomoć. Ako vas je sramota, priznajte da ste isprobavali divlji i akrobatski seks.

2. Da li je moguće ostati priklješten za vreme seksa?
“Čuo sam od prijatelja, kojem je rekao njegov prijatelj, da je njegov bratanac varao svoju ženu sa drugom ženom i onda su ostali priklješteni jedno u drugom kada se njegova žena iznenada vratila s posla i zatekla ih ‘na delu’”. Tako nešto je stvarno moguće! “Seksualni grč” nekada traje nekoliko sekundi, ali nekada ume da potraje i duže. Ovaj fenomen naziva se “penis captivus”.
Ako vam se dogodi nešto slično, pokušajte da se smirite i grč bi trebalo da popusti.
Isprobajte i nešto donekle bezbednije - Kamasutra pozu za kišni dan

3. Od seksa možete da oslepite?
Uprkos tome što smo se tešili kako je to samo legenda kojom su nas plašili, ona je istinita. Ova vrsta slepila pod medicinskim imenom “amaurosis fugax”, obično traje nekoliko minuta i pogađa samo jedno oko.
Doktori nisu sigurni zašto se to događa, ali svi su složni da je reč o napetosti tela i krvnih sudova u oku za vreme orgazma.

4. Alergija deluje i preko sperme?
Da, istina je! Ukoliko ste alergični na kikiriki ili lešnike, a imali ste oralni seks, moguće je da dobijete napad ako je vaš partner tog dana jeo hranu koja sadrži alergen.
Zato – oprez! Pre oralnog seksa pitajte partnera šta je jeo u prethodna 24 sata.

5. Varanje izaziva smrt?
Ova legenda je vrlo stara i bila je popularna kada je trebalo zaustaviti “napaljene” muškarce da drže svog pitona u gaćama. Prema istraživanjima, 1% iznenadnih smrti otpada na “krevetske” aktivnosti, ali od toga su skoro svi su bili muškarci kojima je srce otkazalo poslušnost posle prevelikog napora.
Završna misao? Uvek slušajte starije, jer nikada ne znate šta će na kraju biti istina...

Macho.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.