IZLUDITE GA: Devojke, evo šta vaši muškarci potajno žele!

1. “Stajaći tigar”
Muškarci žele da isprobaju ovu pozu u seksu jer se u njoj osjećaju snažno, poput tigra. Spustite se na sve četiri na ivicu kreveta, a poza je slična kao i “dogi stajl” samo što ovde vaš partner stoji na podu i penetrira u vas. Ako želite veći užitak, držite kolena što bliže jedno drugom, prenosi zena.hr.

2. “Lenji dečko”
Postoje trenuci u kojima su muškarci lenji i preumorni za seks, pa očekuju da žene preuzmu stvar u svoje ruke. Pustite ga da legne na krevet i opusti se, a vi sedite na njega i lagano ga zajašite. Dozvolite mu da uđe u vas i okrenite se na drugu stranu tako da ne može da vam vidi lice. To će ga izludeti!
Naučite kako da postanete kraljica seksepila

3. “Pogled s vrha”
Muškarci vole da posmatraju žensko telo. Lezite goli na krevet ili na pod i dopustite mu da vas promatra. Nemojte biti stidljivi; neka se divi vašem telu i neka vas dira gde god želi. Podignite noge u vazduh i dajte mu da penetrira u vas dok vi ležite. Posmatranje vašeg tela će ga uzbuditi, pa možete da očekujete strastveno vođenje ljubavi.
Muškarci, evo kako da prepoznate devojku kojoj je potreban seks

4. “Leteći golub”
Lezite na krevet okrenuti na stomak. Ponašajte se poput ptice koja je spremna za let i raširite ruke. Gležnjeve držite jedan do drugog i dignite noge u vazduh, pa pozovite dragog da vam se pridruži i da “bude deo vas”. Ova poza je uzbudljiva za muškarce, jer mu vaš položaj na stomaku omogućava da pomno prouči vaše telo.

5. Zadirkujući dodiri
Ovo je poza koju morate da isprobate u kadi. Sedite mu u krilo u kadi i neka se on nasloni rukama na ivicu kade, a vi ga lagano dirajte svuda po telu. Kad se oboje dovoljno uzbudite, dozvolite mu da uđe u vas.
Ovde su odgovori na 10 najluđih pitanja o seksu!

6. Akrobacije u krevetu
Lezite oboje u krevet i počnite da ljubite svog muškarca po celom telu. Potom pustite mašti na volju i počnite da izvodite razne akrobacije sa svojim telom. Zamolite ga neka legne na vas kao u misionarskoj pozi, ali neka vaš gornji deo tela visi sa kreveta. Ako je potrebno, pod glavu stavite jastuke.

7. “Pas koji leži”
Lezite na stomak i malo podignite guzu, a on neka “obavi ostatak posla”. Dajte mu da radi šta god želi i neka penetrira u vas kako mu najviše odgovara. Ova poza i ženi i muškarcu pruža maksimalno zadovoljstvo i nezaboravan vrhunac.
Da li znate o čemu muškarac razmišlja tokom seksa?

8. Poza "55"
Ovo je još jedna poza koja pruža zagarantovan vrhunac. Lezite na krevet i privijte se s leđa uz svog dragog. Okrenite glavu i gledajte ga u oči dok vodite ljubav. Ova poza će stimulisati vašu G tačku i priuštiti vam veliki orgazam.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.