BEOGRAD: U 5 saobraćajnih udesa povređeno 6 osoba

"Tri osobe su povređene u udesu koji se dogodio oko 21.55 časova u Ulici Vidikovački Venac 70", rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Devojka stara oko 20 godina zadobila je povredu glave, razderotinu čela, istezanje vrata, prelome levog kolena i leve potkolenice, a prevezena je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

"Mladić star 19 godina zadobio je povredu glave, istezanje vrata i povredu nosa, a muškarac star oko 33 godine povrede grudnog koša i stomaka", rekla je Macura i dodala da su obojica prevezeni u Urgentni centar.

Dve osobe su povređene u udesu oko 22.20 časova na uglu ulica Vojvode Stepe i Ljube Vučkovića, kazala je portparol Hitne pomoći. Muškarac star 25 godina zadobio je povredu glave, a žena stara oko 50 godina povrede glave i grudnog koša. Oboje prevezeni u Urgentni centar.

U udesu oko 03.10 časova na uglu ulica Ustaničke i Kruševačke muškarac star oko 50 godina zadobio je istezanje vrata i povredu grudnog koša, a prevezen je u Urgentni centar.

Tokom noći i jutra Hitnoj pomoći je javljeno za još dva saobraćajna udesa, ali posle njih niko nije vožen u bolnicu, rekla je Macura. Posle udesa oko 03.45 časova na autoputu kod KBC Bežanijska Kosa pacijenti su odbili pregled, a javljeno je i za udes oko 20.40 sati na uglu ulica Pop Stojanove i Kajmačalanske, gde lekari nisu zatekli povređene osobe, navela je Macura.

Izvor: Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.