UŽIVAJU: Pogledajte šta sve poseduju pevači, a štekaju na porezu!

0

Oni za jednu noć pevanja uzmu i više hiljada evra, a kad im se pomene dug prema državi, ili ćute, ili se pravdaju da ga plaćaju u inostranstvu

Za državu – cvonjak.
Honorari od po nekoliko hiljada evra samo za jedan nastup omogućili su estradnim zvezdama lagodan život, a to što je većina njih utajila porez na zarađene basnoslovne svote uvećalo im je kapital. Zato ne treba da čudi što mnogi uživaju u svoj svojoj pokretnoj i nepokretnoj imovini i luksuzu kakav se može videti samo na filmu.

Među najbogatije srpske muzičke zvezde svakako spadaju Svetlana Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić, Goran Bregović, Saša Popović, Lepa Brena, Aca Lukas i Miloš Bojanić, a o tome šta su sve stekli u svojoj karijeri svedoče njihove brojne nekretnine, automobili, garderoba, kao i druge stvari na koje troše novac.

Ceca nastupa za 100.000 evra!

Svetlana Ražnatović poseduje velelepnu kuću u beogradskoj ulici Ljutice Bogdana na Dedinju, poslovni prostor u Vase Pelagića koji obuhvata prizemlje, sprat, potkrovlje i garažu, stan od 32 kvadrata na Banjici, studio, splav „Pelikan“, kao i džipove i druge automobile. Ceca je jedna od naših najbolje plaćenih pevačica – po nastupu uzima od 50.000 do 100.000 evra.

– Vila u Beogradu
– Stan na Banjici
– Poslovni prostor
– Muzički studio
– Nekoliko džipova
– Splav

Aca Lukas kupuje stanove

Aca Lukas, koji po nastupu uzima od 5.000 do 10.000 evra, ima stan kod Arene, u kojem je donedavno živeo. Pošto je kupio stan koji se vodi na ime njegove žene Sonje, a za koji su dali čak 700.000 evra, preselio se na Voždovac. Na toj opštini on ima još jednu nekretninu. Oboje nose skupocenu garderobu, a pevač je pokrenuo i liniju modnog brenda, u kojem za sada izrađuje samo majice, i ima još mnogo planova.

– Stan kod Arene
– Dva stana na Voždovcu
– Zarada od prodaje majica sa njegovim logom


Foto: Arhiva Nadlanu

Brena se skućila svuda u svetu

Lepa Brena, koja je u vreme bivše Jugoslavije bila najveća estradna zvezda, sada po koncertu zarađuje 25.000 do 40.000 evra, a veliki priliv novca ima i od produkcijske kuće „Grand“, te rasprostranjenog biznisa sa suprugom Bobom Živojinovićem. Osim „karingtonke“ na Bežanijskoj kosi, u kojoj živi ovaj bračni par, poseduju nekretnine i na Zlatiboru. Posebna atrakcija im je stan u Monte Karlu, gde se često odmaraju, a i u Majamiju.

– Vila u Beogradu
– Kuća u Majamiju
– Stan u Monte Karlu
– Apartman na Zlatiboru
– Suvlasnik „Granda“

Foto: Screenshot/Youtube

Saša Popović štancuje kapital!

Saša Popović kao suvlasnik „Grand produkcije“ raspolaže ogromnom sumom novca, a u taj kapital se samo iz „Zvezda Granda“ svake godine sliva velika količina dodatne zarade. I direktor „Granda“ vozi skupocene automobile, a s porodicom živi u vili na Bežanijskoj kosi. Pored toga, Popović je veliki zaljubljenik u putovanja, pa svaki slobodan trenutak provodi u Italiji, gde često merka gde bi mogao da kupi još neku nekretninu.

– Vila u Beogradu
– Bogat vozni park
– Suvlasnik „Granda“

Foto: Screenshot/Youtube

Zdravo Čolić pobegao u šumu

Zdravko Čolić takođe je stekao lepu imovinu. Čola, kao jedna od najvećih zvezda na Balkanu, imao je vilu u naselju Mačkov kamen na beogradskom Dedinju, ali ju je zamenio novom vilom s bazenom u blizini Košutnjaka, koja se procenjuje na 850.000 evra. Ovaj pevač za velike koncerte, baš kao i Ceca, uzima i po 100.000 evra.

– Kuća na Košutnjaku
– Nekoliko automobila
– 100.000 evra po velikom koncertu

Foto: Screenshot/Youtube

Bregi je život pesma!

Goran Bregović jedan je od najimućnijih muzičara na prostoru bivše Jugoslavije. On se može pohvaliti vilom u Beogradu, muzičkim studiom, ali i stanovima u Zagrebu, Sarajevu i Parizu, te kućom u Perastu. Poseduje i stan koji izdaje, manju jahtu, automobile… Nije ni čudo što često ume da kaže da je za njega novac poezija. Pojedine nastupe on naplati i do 200.000 evra.

– Vila u Beogradu
– Kuća u Perastu
– Stanovi u Zagrebu, Sarajevu i Parizu
– Muzički studio
– Manja jahta

Foto: Screenshot/Youtube

Kurir

Foto: Arhiva Nadlanu

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.