OBAVEZNO PROBAJTE: Bombone, sladoled i krofne za nezaboravan oralni seks!

Pljuvačka je tako klizava!

Koristite jezik i ližite njegovog “drugara” od korena do vrha! Potrudite se da bude dosta pljuvačke uključene u ovu akciju. Ovo će ga oduševiti, a šta sledi posle ovakvog uvoda, zaključite sami!

Bezobrazne priče

Da, ne možete u isto vreme jesti i pričati zar ne? Ali, možete napraviti male pauze dok se bavite “njime” i tada postanite “bezobrazni”. Govorite mu vrlo detaljno šta ćete mu raditi, sve vreme mu to i pokazujući, a onda se ponovo bacite na “posao”. Odlepiće!

Bombone su tako slatke!

Ova vrsta oralnog seksa zahteva da prekrijete njegov ponos slatkišima! Verujte, vama će se ovakav seks i te kako dopasti. Iskoristite razne slatke prelive i navalite, ovo će sigurno biti pravi pogodak!

Sladoled se liže uvek!

Spustite se do njegovog penisa sa sladoledom u jednoj ruci. Naizmenično se zabavljajte sladoledom i njegovim “ortakom”. Miks toplog i hladnog jezika će ga potpuno izludeti i oralni seks podići na viši nivo.

Čokoladne krofne su tako slasne!

Kupite čokoladnu krofnu sa rupom u sredini, a ako ne nađete takvu, napravite je sami. Znate gde treba da je stavite, zar ne? Grickajte i ližite krofnu, ali i njegov penis, obratite pažnju na osetljive delove. Posle ovakvog oralnog seksa, svaki pogled na čokoladnu krofnu kod njega će izazvati erekciju!

Mentol bombone tako hlade!

Najluđi i najseksepilniji način za oralni seks je kada ste u usta stavili nekoliko mentol bombona i krenuli u akciju! Usta će vam biti prijatno hladna, a vašem partneru će to biti neverovatno uzbudljivo. A ovo je posebno doro za one žene koje nisu baš lude za oralnim seksom i koje za vreme njega imaju nagon za povraćanjem, mentol bombone čuda čine!

Izvor: idiva.com