Vratolomije u seksu: Poze za čvršću zadnjicu i jače tricepse!

Sirena

Potreban vam je krevet. Žena leži potrbuške na krevetu, ali ovaj put gornji deo tela visi preko ivice kreveta, a težina tela je naslonjena na podlaktice.

Muškarac leži na ženi u istom položaju, ali je naslonjen na dlanove sa ispruženim rukama. Podizanjem i spuštanjem gornjeg dela tela u sklek muškarac diktira tempo. Ovaj položaj je dobra vežba za bicepse i tricepse.

Most

Potrebna vam je visoka površina kao što je sto ili visok krevet. Žena leži potrbuške na krevetu tako da joj je samo gornji deo tela (do struka) na krevetu. Muškarac prilazi krevetu i razdvaja ženine noge. U polučučnju muškarac diktira tempo i dinamiku. Ovaj položaj je odličan za jačanje zadnjice i bokova.

Vodopad

Potrebna vam je kada i topla kupka. Muškarac sedi u kadi sa ispruženim nogama. Žena seda na njega, okrenuta leđima sa nogama savijenim u kolenima kao u čučnju. Muškarac rukama obuhvata ženin struk i na taj način diktira tempo, a žena ga prati podizanjem i spuštanjem u čučanj. Ovaj položaj je dobra vežba za ženinu pozadinu i za njegove bicepse.

Izvor: dnevnik

Pogledajte još