GEORGIEV: Jedini Beograd na vodi biće ako ja zapevam na Savi!

Da je Vladi Georgievu Tviter u krvi dokazao je i danas kada je okupljenje fotoreportere i kamermane na današnjem druženje iznenadio: telefonom ih je fotografisao, tek da se nađe još jedna dobra fotografija za Tviter.

(old_image)

Ozbiljne pripreme za koncert koji nas 16. maja očekuje u Areni su u toku. Tizer sa Sergejom Trifinovićem je već odradio posao, pa je jedno logično pitanje za Vladu bilo da li očekuje i nekog muškarca u publici?
"Naravno da očekujem a ideja za video klip sa Sergejom Trifunovićem je bila moja. Nije da se hvalim ali tako je."  Dodao je da nas sprema još dva  podjednako zanimljiva tizera ali detalje nije želeo da otkrije.

Na pitanje da li bi možda u Beogradu pevao na vodi kao što to ima običaj u Herceg Novom, rekao je da bi voleo ali da je za to potrebna velika podrška prijatelja a onda je u šali dodao da će jedini Beograd na vodi biti ako organizuje koncert na Savi.

Dobro raspoloženi Vlado otkrio je da će na koncertu imati i goste ali nije želeo da otkrije ko od kolega ko će mu pružiti podršku na bini Kombank Arene 16. maja.

Pogledajte još