Provedite savršeni vikend u Koketi

Dok ispijate jutarnju kaficu i uživate u prolećnom suncu, spremajte srca za letnja zaljubljivanje a telo za zavođenje na plaži. Uz pomoć stručnog astrologa saznajte šta vam zvezde predviđaju ovog leta i otkrijte ljubavne tajne koje vam sprema zodijak. Puni pozitivne energije, vežbajte jogu i prepustite se čarima masaže; a onda se razmrdajte u egzotične i zavodljive brazilske plesove i zumbu. A da bi vaš savršen dan bio kompletan tu je i frizer i manikir, koji će vas pripremiti za ludi noćni provod i biti baš ona za kojom se svi okreću.

Uživo iz Naxi studija na otvorenom Dejan Avramović, voditelj Naxi radija družiće se sa poznatima i otkrivati vam njihove tajne ali i svoje savete za savršene vikende. Prvog dana vikenda Dejanovi gosti biće: Nevena Božović, zvezda „Prvog glasa Srbije“, poznati baletski igrač i član žirija „Ples sa zvezdama“ Konstantin Kostjukov i pobednik prvog „X faktora“ Danijel Kajmakoski.

Nedelja je rezervisana za muziku; tako da ćete se družiti sa Sarom Jovanovim iz „PGS“, Dejanom Cukićem i Željkom Vasićem.

U subotu se očekuju i Miki Perić, Anđelka Prpić, Miloš Urošević, a u nedelju Jellena, Tamara Grujić, Vlado Georgijev, Mirka Vasiljević, Ana Nikolić.

KAFE KLUB KOKETA, ADA CIGANLIJA, MAKIŠKA STRANA LOK 8
KOKETA INFO 065/3332050

Pogledajte još