CRNJAK: Beograđanin prodaje konopac za vešanje!

Na poznatom oglasnom portalu Kupujemprodajem.com osvanuo je oglas u kome jedan Beograđanin koji se predstavio kao Branislav Božanović prodaje konopac za vešanje i to po ceni od 100 evra.

Svoju, ne baš povoljnu cenu, ovaj šaljivi Beograđanin “pravda” rečima da cena jeste malo visoka, ali da onima koji ga kupe novac ionako više neće trebati.

U oglasu doslovce stoji:

“Ako vam je dosta života u Srbiji, nema izlaza
iz finansijske ili ljubavne krize, nemate familiju u inostranstvu ili
tetku u krugu dvojke, ne vidite boljitak i odlučite da se obesite, imam
pravu stvar za vas. Čvrst konopac, izdržava do 80 kilograma bez
problema”, piše ovaj šaljivdžija.

Na oglasima se pre nekoliko meseci našao i jedan od najlepših srpskih vodopada “Tupavica” na Staroj planini, a vlasnik oglasa je napisao da prodaje imanje u sklopu koga se nalazi i ovaj vodopad u samom srcu Stare planine.

Za vreme izbora aktuelni su bili i oglasi u kojima su se nudili glasovi, pod različitim uslovima i cenama.

Jedan od najbizarnijih oglasa, ipak, objavljen je u susednoj Bugarskoj, gde je na prodaju oglašeno selo Černo Polje, koje se nalazi uz granicu sa Srbijom.

Prodavac koji se predstavio kao Ivan Smrdanov napisao je da se selo prodaje zajedno sa njegovim “lokalnim kradljivim stanovnicima”.

Prodavac je još naveo i da je selo lepo i veliko, da ima tri mahale i puno neobrađene zemlje, uz napomenu da se na oglas javljaju samo ozbiljni kupci, a da će cena biti - po dogovoru.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.