Jarić otvorio dušu kod Ivanovića: Pogledajte šta je rekao

BEOGRAD - Bivši srpski košarkaš Marko Jarić priznao je da postoje šanse da se pomiri sa brazilskom manekenkom Adrijanom Limom sa kojom je bio u braku pet godina.

"Adrijana i ja smo odlučili da se raziđemo. Dugo vremena pričali o tome. Došli smo u fazu braka gde nam se karakteri sudaraju, ne funkcionišemo kako treba, stvara se neka negativna energija, što je veoma loše za naše ćerkice. Odlučili smo da se raziđemo. Da li će to biti pauza ili će to biti za stalno, još ne znamo", rekao je Jarić u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Jarić je istakao da je najbitnije da zaštiti ćerke, Valentinu i Sijenu.

"Iz Amerike su počeli da preuzimaju vesti odavde koje nemaju veze s istinom. Ja sam i dalje zaštitnički nastrojen prema svojoj familiji, pogotovo prema ćerkama. To ljudi moraju da shvate. I dalje imam veliko poštovanje prema Adrijani, koja je majka moje dece i tako će biti zauvek. Veoma je bitno da zajedno prođemo kroz ovaj period što bezbolnije i to zbog naših ćerkica", naveo je srpski košarkaš.

Jarić je priznao da Adrijana prati šta o njima pišu srpski mediji.

"Adrijana je kao većina žena. Uvek su malo ljubomornije. Kada god sam ovde, ona pogleda šta se dešava i da li je nešto izašlo o meni. I ako stvarno neko sazna nešto loše o meni i objavi, alal vera. Međutim, totalno izmišljaju neke informacije, onda je stvarno malo neukusno. Koliko god da ti neko veruje, uvek moraš da objašnjavaš - jeste, nije, tu je bio ovaj, onaj...", istakao je Jarić, koji je prethodnih nekoliko dana proveo u Beogradu.

On je na kraju istakao da je završio sa košarkom i zatvorio jedno poglavlje svog života, a najavio da će se okrenuti biznisu.

Jarić je na kraju rekao da će na SP navijati za Brazil bez obzira na raskid sa Adrijanom.

kurir

Pogledajte još