MASAKR: Satarom iskasapio ljubavnicu, pa se ubio iz karabina!

  Mićaković je nakon toga presudio sebi iz lovačkog karabina, a tela su našli Snežanin muž i trinaestogodišnji sin. Zločin se dogodio u selu Grivac kod Knića u petak oko 11 sati.

Mićaković je pre godinu dana Snežani i njenom suprugu Vladanu pod zakup izdao lokal u kojem su otvorili prodavnicu. Tragedija se dogodila u toaletu iza te radnje.

HRONOLOGIJA
- Marta 2014. godine Miroslkav K. uhapšen je kada se predao policiji nakon što je ubio svoju nevenčanu suprugu. Nakon što je tupim predmetom udarao u glavu, nožem ju je ubo u vrat.
- novembar 2013 - Vladica J. (27) iz Šapca nožem ubio Klariku Farkaš (41). Sumnja se da je izvršio zločin jer je Klarika, s kojom je jedno vreme bio u ljubavnoj vezi, pokušavala da mu uništi brak
- oktobar 2013 - Dragoljub Mihailović (54) ubio je hicima iz pištolja ljubavnicu Oliveru Simić (34) u njenoj kući u Kolarima kod Smedereva, a potom se ubio - maj 2013
- Živomir Anđelković (58) iz Smederevske Palanke nasred ulice ubio je hicima iz pištolja ljubavnicu Jasminu Apostolović (46), a zatim izvršio samoubistvo - maj 2013.
- Policajac Milan Aleksić (35) iz Smederevske Palanke ubio je sa tri hica iz pištolja ljubavnicu Jelenu Lekić (39) , a zatim je sebi pucao u glavu

- Vladan je juče dovezao suprugu Snežanu da otvori prodavnicu. Radonja je s još nekoliko meštana već bio tu. Svi su nakon toga sedeli zajedno ispred prodavnice i pričali, smejali se, ništa nije ukazivalo na tragediju. Većina njih je otišla oko 10.30 svojim poslom, a Snežana i Radonja su ostali sami - objašnjava izvor Kurira.

Snežana se oko 11 sati čula s majkom Dragoslavom. Posle toga ju je suprug Vladan više puta zvao, ali se nije javljala na telefon.

- Vladan je zvao i Radonju jer je znao da je bio ispred prodavnice, ali ni on nije odgovarao na pozive! Pošto nije mogao da dobije suprugu, Vladan je oko podne sa sinom došao do prodavnice u kojoj nije bilo nikoga. Obišli su okolo tražeći Snežanu i u toaletu iza prodavnice naišli na stravičan prizor. Snežana je bila iskasapljena, Radonja je ležao pored nje, a pored tela su bili puška i satara - kaže naš sagovornik.

Motivi ubistva i samoubistva se još utvrđuju, ali meštani Grivca imaju svoju verziju.

- Radonja i Snežana su petnaestak godina bili u ljubavnoj vezi i celo selo je to znalo i krišom je pričalo o tome. Sigurno je zločin iz strasti, ona je verovatno htela da prekine vezu, a Radonja to nije mogao da podnese - kaže meštanin Grivca.

Radonjin stariji brat Adam skrhan je bolom.

- Radonja mi se uvek poveravao, ali mi ništa nije govorio o odnosu sa Snežanom. Juče ujutru smo popili kafu i ja sam otišao u baštu, a kasnije me je pozvao Snežanin muž i rekao mi da je ih je našao mrtve - rekao je Adam kroz suze.

Snežana je s Vladanom imala dve devojčice od 17 i 16 godina i sina od 13 godina. Snežanine ćerke su za tragediju saznale u Makedoniji, gde su u petak bile na ekskurziji sa školom.

Radonja je u selu bio poznat i kao Žuti, a donedavno je otkupljivao mleko od lokalnih odgajivača krava. Kad je prestao da se bavi time, izdao je objekat Snežani i Vladanu.

- Zvanično se nije ženio i nije imao dece, ali je bio najveći švaler u selu, pravi donžuan. Imao je brojne avanture i sa udatim i sa neudatim ženama. Ovako je bio miran, nikada nije pravio ekscese - kaže jedan seljanin.

Izvor: Kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.